SCANDALOS: România ar fi cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin anti-COVID

Premierul român FLORIN CÂȚU:

„Vom vedea care este factura finală atunci când le vom plăti. Multe dintre ele le-am vândut, preţul a mai scăzut la unele dintre ele. Deci, nu există un cost fix la început. În primul rând, se face comanda şi apoi avem şi factura”Agerpres

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că România NU a cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin anti-COVID, acestea fiind doar comandate în baza unei strategii asumate la nivelul Uniuni Europene care permite, în funcţie de situaţie, şi revânzarea sau donarea lor.

România are aproximativ 20 de milioane de locuitori. Dacă, prin absurd, toţi românii ar vrea să se vaccineze, am avea nevoie de 40 de milioane de doze. Scrie Cotidianul.

Să zicem că românii de la Guvern ar avea calităţi profetice şi ar fi prevăzut că vor fi necesare trei rânduri de vaccinări. Am ajuns, iată, la un necesar de 60 de milioane de doze de vaccin.

Niciodată în ţara noastră nu s-au făcut afaceri murdare cu bani atât de mulţi din buzunarul contribuabilului.


Iată un motiv pentru care Câțu este foarte susținut de către Puterile Străine: îndatorează România cu dobânzile cele mai mari.

El este umilul supus deciziilor acestor Puteri împotriva intereselor românilor, cumpără la prețul dictat, cantități impuse, orice poftesc străinii să ne vândă…

Ce ne mai iubesc străinii când suntem dibaci să furăm de la noi ca să le dăm lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.