Scăpat jos de pe targă la spital, un om a murit – anchetă

Neatenție, neîndemânare sau nepăsare?

Poliţia a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă în cazul unui pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti care a murit la 2 săptămâni după ce a fost scăpat de pe targă, în timpul unui transfer la o altă secţie.

Bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi a murit la aproximativ două săptămâni distanţă, după ce a fost scăpat de pe o targă. Oamenii legii vor să stabilească acum dacă pacientul a murit din cauza căzăturii sau nu.

La rândul său, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Marius Niculescu, a declarat că incidentul s-a petrecut pe 17 decembrie, în timp ce bărbatul era transferat (de către o firmă privată care are contract cu spitalul), pentru investigaţii medicale, la altă secţie, .

„Pacientul a fost trimis pentru investigaţii la secţia de Urologie. S-ar fi rupt targa pe scări, iar în foaie s-a consemnat traumatismul suferit prin cădere de pe targă. Nu a fost transportat de angajaţii noştri, ci de firma cu care avem contract pentru transferul instra-spitalicesc. Noi i-am făcut apoi investigaţii, Computer Tomograf, radiografii”, a precizat Niculescu.

Pacientul a murit pe 4 ianuarie. Trupul său a fost dus vineri la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, unde, cel mai probabil luni, va fi făcută necropsia pentru a se stabili cauza morţii.

Bărbatul era internat pe secţia Neurochirugie unde a fost operat din cauza unei tumori.

Articolul precedentProfesor acuzat de hrănirea unei broaște țestoase aligator cu un cățeluș viu, a fost achitat
Articolul următorLuigi Di Maio se dă de partea ”vestelor galbene” din Franța
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here