Schimbă lenjeria intimă ca să fii sănătoasă

Lenjeria intimă a unei femei este cartea de vizită a acesteia în dormitor și un adevărat prieten, atunci când vorbim de igiena zonei intime. Cu toate acestea, foarte multe femei nu își schimbă lenjeria intimă atât de des pe cât ar trebui, iar acest lucru duce la înmulțirea bacteriilor și, implicit, la dezvoltarea infecțiilor de ordin genital.

Specialiștii sunt de părere că lenjeria intimă trebuie schimbată o dată pe zi și întotdeauna aceasta trebuie să fie din bumbac, deoarece lenjeriile sintetice pot cauza probleme grave și chiar pot favoriza înmulțirea bacteriilor, potrivit sfatulparintilor.ro.

De asemenea, lenjeria intimă trebui schimbată la cel mult trei luni și înlocuită cu una nouă. Nu este indicat să porți aceeași lenjerie intimă de foarte multe ori pentru că aceasta se deteriorează, se întinde și își va pierde forma inițială. Ba mai mult, nu este nici prea igienic acest obicei.

Articolul precedentTatăl își aruncă fiica de șase ani de la balcon, înjunghie pe celălalt fiu: arestat
Articolul următorBolile de care sufereau românii erau tratate în secolele trecute cu ajutorul unor leacuri cel puţin ciudate
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno