Scuipă în sticla de Ice Tea și o pune înapoi pe raft… caz penal

O adolescentă din Texas scuipă în sticla de Arizona Ice Tea și o pune înapoi pe raft, a fost acuzată penal.

Nu a învățat nimic din foarte mediatizatul caz ”înghețata linsă” #lickgate, petrecut la începutul lunii iulie!

O adolescentă din Texas a fost arestată la începutul acestei săptămâni, după ce a scuipat într-o sticlă de Arizona Iced Tea, la un market din Albertsons în Odessa, SUA, și apoi a pus-o înapoi pe raft.

Poliția spune că fata de 15 ani a recunoscut fapta abia după ce a fost reperată pe camera video de supraveghere.

Ea a spus polițiștilor că…  băutura i s-a părut „nasoală” după ce a luat o înghițitură, motiv pentru care a pus-o înapoi.

Minora a fost acuzată de manipularea unui produs de consum, care este considerată ”o infracțiune de gradul al doilea, cu excepția cazului în care o persoană suferă leziuni corporale grave, caz în care aceasta este o infracțiune de gradul întâi”, potrivit legilor statutul Texas.

Ea a fost transferată la un centru de detenție juvenilă în Odessa.

Știrea nu este o noutate în materie de teribilisme de prost gust făcute de adolescenți, acest caz  vine după un altul, la fel de scârbos, unde un alt tânăr, tot în Texas, a lins conținutul unui recipient de înghețată și apoi l-a pus înapoi în congelator.

A fost identificat mai târziu și pedepsit, a confirmat poliția. Un videoclip viral arată incidentul cu înghețata care, probabil, ar fi inspirat un caz similar și în Louisiana, unde un om adult a fost filmat lingând un vas cu înghețată și apoi punându-l la loc.

Cu toate acestea, omul din Louisiana a pretins că a făcut acest lucru doar pentru un video și a produs o chitanță care arată că el ar fi cumpărat de fapt, înghețata. A fost, totuși, acuzat penal de furt și publicare ilegală a activităților infracționale.

Cum nu v-ar plăcea ca produsele pe care le cumpărați să fi fost ”începute” sau atinse de vreun străin, nici voi nu faceți asta… altfel, vă vine rândul fie la pedeapsă, fie la …consumat saliva altuia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.