Se căsătoresc a doua oară după 50 de ani de la divorț

Web Hosting

Se căsătoriseră în 1955, dar după opt ani au divorțat. Harold și Lillian se recăsătoresc. Ee are 78 de ani și el 83 de ani. Dar nu este prima dată când cei doi merg împreună la altar. Ei au spus deja „da” în 1955, dar după aproape nouă ani de căsătorie, și cinci copii, au decis să divorțeze. Acum, la 50 de ani după divorț, încearcă din nou o căsnicie! Pentru a sărbători nunta, au ales biserica baptistă din Lexington, Kentucky (SUA), unde preot oficiant va fi unul dintre nepoții lor.

„Am decis să călătorim ultima parte a drumul împreună”, a declarat Harold ziarului local Lexington Herald-Leader. Omul și-a asumat răspunderea pentru eșecul primei căsătorii. „Am muncit prea mult și i-am neglijat”, a spus el. După divorț în 1966, fiecare dintre ei s-au recăsătorit: Lillian chiar de două ori și are alți doi copii, iar Harold s-a căsătorit cu o văduvă cu trei copii de care s-a ocupat ca și cum ar fi fost ai lui.

După încheierea primei căsătorii, Lillian și Harold au rămas în relații excelente, iar când au rămas ambii văduvi, s-au reîntors împreună. „Pentru a spune adevărul, cred că nu ne-am oprit niciodată să ne iubim unul pe altul”, a mărturisit „mirele”. Cei doi se vor reuni pentru a doua oară pe 14 aprilie. Pentru a sărbători ceremonia, va fi nepotul lor Iosua care a devenit preot.

Facebook Comments