Se dorește crearea unui miting cu un milion de români din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernului

Românii din Diaspora vin la București să dea jos Guvernul și anunță un miting de un milion de oameni în luna august.
Conform mesajului postat în mediul online, se dorește crearea unui miting cu un milion de români din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernului.

Protestul ar urma sa aibă loc în luna august, probabil pe 10, atunci când majoritatea românilor se întorc în vacanță în România, după cum notează site-ul stiridiaspora.ro.


Firește, tot Soros o să fie de vină, că instigă bieții diasporeni, nicidecum nesimțirea guvernanților din ultimii 28 de ani. Niciun politician, ales ori numit, nu este fără vină față de starea națiunii.

Când o veni ziua să-i vedem pe toți adunați într-un țarc, arătate faptele lor, confiscate averilor lor și ale neamurilor și interpușilor, apoi, puși să trăiască așa cum trăiește bietul om de rând?

De ce nu este considerată ÎNȘELĂCIUNE potrivit Codului penal, promisiunea electorală? Pentru ca să nu-i poți trage la răspundere după ce îi alegi.

De ce niciun partid și niciun politician NU RĂSPUNDE pentru deciziile luate prost sau împotriva țării, așa cum orice om răspunde pentru munca sau nemunca lui? Pentru că au avut grijă să nu existe nicio lege prin care să-i poți trage la răspundere.

De ce IMUNITATE? Când statul de drept înseamnă răspundere de sus în jos. Pentru ca să nu fie deranjați când jefuiesc țara.

De ce folosirea instituțiilor statului în interesul mafiilor? Pentru că la toate nivelurile s-a permis infiltrarea politicului, numirile… mai rău ca vremuri.

De ce DNA este CORUPT? Pentru că este condus politic din umbră.

De ce serviciile de informații nu servesc țara? Pentru că sunt organizate în stil mafiot.

Lista ”de ce”-urilor este infinită…   Pentru că oamenii de rând TAC.

Nu un milion, ci zece ar putea să ”curețe” România de putregaiul ultimilor 28 de ani.

Absolut niciun partid nu este demn, niciun om politic fără de păcat – Toate sistemele statului trebuiesc reformate, noi legi de funcționare ale acestora, să se instaureze legile răspunderii actului decizional. De exemplu: Nu pentru termopane să fi fost închis Năstase, ci pentru subminarea economiei naționale, și altele la fel de grave… Când omul de rând suportă mii de legi în continuă schimbare, ei au o singură lege: jaful.

Dacă se face protest să se dea jos guvernul, odată cu el să se dea jos întregul sistem care alăptează guvernele proaste sau le obligă să fie așa.

O amplă reformă de sistem este imperios necesară, nu doar ”jos cutare”! Alde ”jos cutare” nu face altceva decât schimbă o jigodie cu o altă jigodie.

Ce a făcut președintele votat de diasporeni pentru România? NIMIC. Câte ”țepe” de felul ăsta să mai ia românii prin manipulare?

Dați un singur nume de om politic al ultimilor 28 de ani care chiar a făcut ceva pentru țară, fără să se mânjească.

Dacă diasporenii fac protest, trebuie și să știe bine ce să ceară.

Vremea marii curățenii trebuia să fie de multă vreme!