Se întâmplă ceva! Vocativ Plus

Ziua Națională A României.  1 Decembrie 2016. Ziua românilor din întreaga lume. La Mulți Ani România, La Mulți Ani dragi români de pretutindeni. Prilej de bun început pentru ziarul românesc Vocativ Plus.
Ceva se întâmplă!
În tâmpla noastră, a celor din redacția vocativ plus, se petrece o armonie nebănuită. Împreună cu fiecare cititor al nostru vom crea cel mai bun ziar românesc. Bun în sensul de pozitiv, fiindcă în spațiul nostru unde trăim, pe planeta aceasta, se întâmplă miliarde de minuni pe secundă, minunile ni se întâmplă și nouă și adesea nu le vedem, se întâmplă chiar acum o sumedenie de fapte bune. Românii noștri din întreaga lume sunt părtași la acestea și, noi, vom scrie despre ei și despre faptele lor pozitive.
Oamenii din ce în ce părăsesc presa, ocolesc sau trec grăbiți și indiferenți pe lângă chioșcurile de ziare sau peste link-urile on-line, fiindcă vor să se apere astfel de agresivitatea presei ultimelor decenii în care doar cronica neagră a avut întâietate, de parcă doar răul trebuia să triumfe sau… Doamne ferește… careva i-a plătit să îngrădească libertatea oamenilor prin înspăimântarea cotidiană și sistematică.

primVocativ Plus vă aparține. Nu ignorăm răul, ni-l asumăm, învățăm lecția și încercăm să evidențiem doar binele, ca astfel, noi și cititorii noștri, să mai putem crede în valorile vieții. Dihotomia bine-rău este de nedezlipit, aceste două antagonisme merg împreună încă de la facerea lumii însă, acolo unde privești și vezi doar răul, se întâmplă simultan și ceva bun pe care te-ai obișnuit să-l ignori… Ei bine, aici tocmai asta facem, nu mai ignorăm binele de dragul de a da ,,circ,, mulțimii care nu are nici măcar ,,pâinea,,!… Pâinea pe care o avem o vom împărți cu toții… Pâinea faptelor bune a românilor din întreaga lume.
În preajma ta se petrec fapte bune iar tu ești rugat să ni le spui și nouă… Nu aștepta! Intră în joc…

Noi, cei din redacția acestui ziar, nu suntem mai buni decât alții. Nu suntem perfecți sau …experți… avem doar o aspirație nemăsurată spre faptul pozitiv. Se spune că ,,iadul este pavat cu cele mai bune intenții”, tocmai de asta noi nu ne oprim la intenție, trecem la treabă și vă chemăm alături de noi.

10 COMENTARII

  1. așa ne dorim și chiar vă rugăm să ne ajutați, unde aflați lucruri bune despre români, spuneți-ne… la mulți ani

  2. Mult succes ziarului Vocativ și… să dea Dumnezeu să curgă râuri de lucruri pozitive!
    Mult succes dvs pe toate planurile!
    Nu pierd ocazia sa va urez și să urez tuturor românilor :
    ..La multi ani! „

Comments are closed.