„Serul imortalității” obținut de la copiii răpiți apoi torturați și uciși

S-a spus că, după ce au gustat sângele încărcat de Adrenochrome, devin atât de dependenți încât, dacă nu pot pune mâna pe un alt furnizor, simptomele sunt mult mai grave.

Un nou subiect, deși foarte vechi, de milenii, circulă și înnebunește virtualul: „Serul imortalității”

Și extensia, obținerea serului de la copiii răpiți și uciși.

Adrenocromul ar fi presupusul ser al imortalității, deși …nu s-a văzut niciun nemuritor în jur, astfel, începem subiectul nostru cu bazele științifice:

Adrenocromul este un compus chimic cu formula moleculară C9H9NO3 produsă prin oxidarea adrenalinei (epinefrină). Derivatul de carbazochrome este un medicament hemostatic.

Prezența sa este detectată în soluție printr-o culoare roz. Culoarea devine maro după polimerizare.

Mai multe studii la scară mică, efectuate în anii 1950 și 1960, au raportat că adrenochromul a declanșat reacții psihotice precum tulburarea gândirii.

Cercetătorii Abram Hoffer și Humphry Osmond au spus că adrenochromul este o substanță neurotoxică, psihotomimetică și poate juca un rol în schizofrenie și alte boli mintale.

În ceea ce au numit „ipoteza adrenochrome”, au speculat că megadozele de vitamina C și niacină ar putea vindeca schizofrenia prin reducerea adrenochromului cerebral.

Tratamentul schizofreniei cu astfel de antioxidanți puternici este foarte contestat.

În 1973, Asociația Americană de Psihiatrie a raportat defecte metodologice în activitatea tratamentului Hoffer asupra niacinei ca tratament pentru schizofrenie și s-a referit la studii de urmărire care nu au confirmat niciun beneficiu al tratamentului.

Câteva studii suplimentare efectuate în Statele Unite, Canada și Australia nu au reușit să găsească beneficii ale terapiei cu o megavitamină pentru tratamentul schizofreniei.

Teoria adrenochrome a schizofreniei a dispărut, în ciuda unor dovezi că ar putea fi psihotomimetică, întrucât adrenochromul nu a fost detectabil în schizofrenie.

La începutul anilor 2000, interesul a fost reînnoit prin descoperirea că adrenochromul poate fi produs în mod normal ca un intermediar în formarea neuromelaninei.

Această constatare poate fi semnificativă, deoarece adrenochromul este detoxifiat cel puțin parțial. Unele studii au descoperit defecte genetice ale genei pentru această enzimă.

Adrenochrome nu este aprobat de Legea de control a substanțelor din Statele Unite. Nu este un produs farmaceutic aprobat de Food and Drug Administration și, dacă este produs ca supliment alimentar, trebuie să respecte bune practici de fabricație.

Acum, să ajungem la copiii dispăruți și uzul lor pentru a se obține substanța! Începe o poveste fabuloasă și șocantă

Celor cu afecțiuni le recomandăm să închidă această pagină

Atât uman cât și animal, sacrificiul de sânge a fost lung timp o parte a ritualurilor multor civilizații, trecute și prezente, aici pe Pământ.

De la mayași la egipteni, de la evrei la musulmani, de la azteci la chinezi, de la zulu la greci, practic toate civilizațiile au luat parte la acest ritual.

Dar de ce? DE CE simt ființele umane că se pot bucura din viața unei alte ființe vii?

Se presupune că unele sacrificii de sânge sunt obținute pentru a câștiga favoarea unor zeități, astfel „asigurând” o recoltă bună, noroc în anul care vine sau vreun cretin avantaj.

Unii sunt pedepsiți astfel pentru că au comis acțiuni „rele”, astfel „restabilind” echilibrul dintre bine și rău din univers.

Dar am descoperit un alt motiv pentru sacrificarea sângelui: extracția și colectarea ADRENOCHROME.

Ce este exact adrenochrome? În termeni științifici, este un produs chimic care este produs în corpul uman atunci când adrenalina [epinefrina] se oxidează.

Cum se extrage substanța chimică?

O potențială victimă (de obicei un copil) este îngrozită, crescând astfel cantitatea de adrenalină care curge prin corpul ei.

Victima vine apoi ucisă și adrenochromul este colectat cu  o seringă de la baza spatelui gâtului și a coloanei vertebrale.

Odată colectată, substanța chimică poate fi vândută pe piața neagră la prețuri exorbitante.

Ce face Adrenochrome de este atât de prețios?

Are proprietăți psihoactive și poate fi utilizat ca medicament pentru controlul minții. Poate fi consumat și pentru a da cuiva un „nivel de adrenalină”.

Cine ar dori adrenochrome? Fostul vicepreședinte american AL GORE a fost arestat o dată pe un aeroport, cu o valiză plină de pachete cu propriul său sânge plin de adrenochrome.

Potrivit ALEX JONES, ALAN WATT și FRITZ SPRINGMEIER, toți birocrații la nivel înalt și VIP-urile poartă cu ei în jur de cel puțin 2 picături din propriul lor sânge încărcat cu adrenochrom.

În afară de controlul minții și de proprietățile euforice, ce mai poate face adrenochrome?

Unii cred că dacă consumi sângele al unei creaturi vii îi fură astfel „forța vitală”. În afară de „vampiri”, se știe că multe culte [satanice și non-satanice] au băut sânge uman [„Iluminații” ar fi în vârful acestei liste].

De ce ar vrea cultele satanice și iluministe să bea sânge uman?

Moștenirea Reptiliană a sângelui. Indiferent că îi numiți extratereștri, Annunaki, Nephilim, Chitauri, Dracos, Nagas sau alții, mulți cred că planeta noastră a fost de mult timp infiltrată și guvernată de…

…entități reptiliene extraterestre / extradimensionale care manipulează politica globală, afacerile, băncile, militar și mass-media.

De-a lungul istoriei, am văzut numeroase grupuri care s-au dedicat acestor reptilieni: Frăția șarpelui, Societatea Dragonilor, Fiii șarpelui, Cultul șarpelui, Oftii, Nergalii, Cavalerii șarpelui de bronz , etc.

Se consideră că acești reptilieni, posibil constelații ale stelelor lui Draco sau Sirius, își pot schimba forma.

Acest lucru se poate face după bunul plac sau pentru că le este dificil să-și mențină forma în această dimensiune / planetă / atmosferă.

Unii cred că le este dificil să-și mențină forma iar consumul de sânge, în special adrenochromul, le oferă cumva putere și îi ajută să mențină forma dorită.

Pare că acesta a fost motivul principal pentru sacrificiile de sânge de-a lungul istoriei; nu numai dând sânge direct reptilienilor, ci și făcând sacrificii de sânge ca ritual.

De-a lungul anilor, multe mărturii ale unor persoane care au supraviețuit ritualurilor de sacrificiu ale „iluminaților”, funcționari guvernamentali de rang înalt și…

…persoane care și-au văzut copiii supuși la pedofilie la nivel înalt și satanism au venit cu toții pentru a-și împărtăși experiențele.

Mulți dintre ei au împărtășit aceeași poveste, spun despre „cabala” sau „iluminați”, politicieni de rang înalt, bancheri, oameni de afaceri …

…toți participă la rituri sataniste în care supun o persoană sau mai mulțte, la niveluri incredibile de tortură și de traume, în majoritatea cazurilor preferă să tortureze copiii, deoarece îi consideră mai „puri” și produc adrenochrom de mare putere.

De aceea acești oameni sunt atât de implicați în pedofilie și în traficul minorilor, evident că aceasta nu este singura parte a ritualurilor lor, ceea ce trebuie să înțelegeți este că acești „oameni”, acești sataniști de elită, nu numai că torturează și ucid copii, fac și trafic de organe și oferte de sânge…

…dar în cele mai multe cazuri par să adune sângele persoanei în timp ce încă este în viață și continuă să tortureze persoana până când în cele din urmă, ea moare.

Acești monștri se închină lui satan, căruia vor să-i facă plăcere și sunt dependenți de acest medicament care se găsește în mod natural în sângele oamenilor torturați.

S-a spus că, după ce au gustat sângele încărcat de Adrenochrome, devin atât de dependenți încât, dacă nu pot pune mâna pe un alt furnizor, simptomele sunt mult mai grave.

Așadar, puteți vedea cum acești oameni vor face orice pentru a continua să-și facă ritualurile dezgustătoare și să continue răpirile copiilor.

Nu numai că sunt dependenți de acest drog, dar suntem gata pentru a ucide și tortura alte ființe umane, și nu simt niciun sentiment de vinovăție, de remușcări.

Numim persoanele care prezintă acest tip de comportament psihopat. Și asta sunt acești oameni, PSIHOPAȚI.

Acești oameni care sunt lipsiți de orice emoție și devin mândri de ceea ce fac, torturarea, uciderea și, în mod evident, ingerarea acestui drog.

Băutul sângelui oamenilor torturați și chiar al animalelor nu este deloc ceva nou:

…vechii egipteni obișnuiau să facă sacrificii de sânge, aztecii au făcut-o, alte popoare au băut și sânge și au făcut tot felul de rituri satanice

Prințul Charles se spune că ar fi un descendent direct al lui Vlad Țepeș, cunoscut în occident sub numele de Dracula, cel care se afla la originea folclorului vampirilor.


Pentru că la fel ca Dracula nostru „iluminat” modern a băut sângele oamenilor torturați.

Nimic nou sub soare, acești oameni pe care îi numim iluminați au învățat aceste practici și ritualuri direct din cărțile oculte antice babiloniene și egiptene.

De aceea au creat societăți secrete, pentru a păstra aceste învățături în secret și pentru a preda această cunoaștere oculta pe care civilizațiile antice o aveau despre satanism doar persoanelor care fac parte din societățile lor secrete.

Oamenii din aceste societăți secrete trebuie să treacă prin multe ceremonii satanice pentru a demonstra că se poate avea încredere în ele.

… dacă o persoană poate ucide un copil fără nicio vină pentru a demonstra că poate avea încredere în „frăție”, atunci poate accesa cele mai rele și cele mai bolnave învățături.

Dar, desigur, există multe alte societăți secrete pe care nu le cunoaștem.

…dar nu contează, pentru că toate aceste societăți secrete au aceleași învățături fundamentale care sunt satanismul, au doar nume diferite, dar conținutul rămâne același.

Video încorporat mai sus, vizionați-l cu răbdare, vom reveni cu noi date…

Recomandăm să tratați aceste subiecte ca fiind strict fabulații, lipsite de fundament dovedit științific și nu consumați sânge uman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.