Și-a aruncat fiica de 10 ani de pe un pod și apoi, după ore de tratative cu mediatorii, s-a aruncat și el în gol

Copilul a murit după o cădere de aproximativ treizeci de metri înălțime. În aceeași zi, dimineața, concubina bărbatului a murit, probabil împinsă de el, de pe balconul unui apartament al lui închiriat unor studenți.

Drama în Italia, Francavilla al Mare (Chieti), unde un om în vârstă de un 49 de ani, Fausto Filippone, și-a împins fiica de pe un viaduct. Copilul a murit instantaneu. Omul s-a aruncat în gol după câteva ore petrecute stând suspendat pe o placă de beton, împiedicând salvatorii să intervină în ajutorul fetiței sub amenințarea sinuciderii. Concubina lui, Marina Angrilli, în vârstă de 52 de ani, a decedat în aceeași zi de ieri, Duminică 20 Mai, dimineață, căzând de la balcon.

„Opriți-vă, opriți-vă,  plecați cu chestia aia, nu o umflați“, a strigat bărbatul pompierilor care încercau să plaseze o saltea de salvare, înainte de a se lansa în gol. La fața locului au venit, de asemenea, rudele omului, el fusese un cunoscut manager al firemei Brioni Spa. Înainte de sinucidere a cerut iertare tuturor și a vrut să știe, încă o dovadă că nu era lucid, cum se simt soția și fiica sa, cu toate că, în același timp, nu lăsa pe nimeni să se apropie de locul unde căzuse fetița.

Omul se urcase peste plasa de siguranță și se agățase pe gard. În fața lui, pe autostrada redeschisă circulației, mai mulți „mediatori” încercaseră să vorbească cu el. Traficul a fost deturnat apoi pe carosabilul spre Nord pe o întindere de trei kilometri între cabinele de taxare din Pescara Ovest și Pescara Sud Francavilla. Sinuciderea a avut loc la kilometrul 390 pe viaductul Alento.

Omul a continuat să strige ore întregi anchetatorilor și salvatorilor să nu se apropie de copilul pe care l-a împins de pe pod, amenințând că se aruncă și el. După, autoritățile au constatat moartea copilului. Fata, avea aproximativ 10 ani.

Dimineața, a căzut de la etajul al patrulea al apartamentului lui din Chieti Scalo, concubina, mamei fetei. Niciunul dintre locatarii blocurilor vecine nu ar fi văzut căderea femeii, dar în jurul orei 14 au auzit un urlet. Printre ipotezele procuraturii se mai află și faptul că Filippone ar fi împins-o pe femeie. Ea a murit la spital. Acum două luni, bărbatul își pierduse și mama. Traducere și adaptare potrivit tgcom24