Și-a băgat în gură o petardă aprinsă. Mort fiindcă soția i-a interzis să mai bea

Și-a băgat în gură o petardă aprinsă – Bărbatul s-ar fi sinucis după ce soţia sa i-a interzis să mai consume alcool.

Lică Anghel, de 50 de ani, era tatăl a cinci copiii şi locuia alături de nevastă într-un apartament din comuna ieşeană Belceşti.

Bărbatul a petrecut prima zi de Crăciun cu mai multe rude, spre seară ajungând în stare de ebrietate şi fiind adus acasă de doi veri, au transmis surse din Poliţie.

Acasă, ar fi avut un conflict cu soţia, cei doi certându-se deoarece bărbatul voia să mai consume alcool, iar femeia s-ar fi împotrivit.

În jurul orei 20.00, Lică Anghel se afla singur într-o cameră, în timp ce soţia şi fiii săi într-o încăpere alăturată a apartamentului. “Am auzit o bubuitură puternică. El a avut o petardă pe care a folosit-o când era singur. Nici noi şi nici medicii nu am mai avut ce face ca să îl salvăm”, a spus unul dintre fiii lui Anghel.

Petarda care i-a explodat în gură i-a cauzat răni extrem de grave la nivelul capului, medicii ajunşi la faţa locului fiind nevoiţi să constate decesul bărbatului. „La locul solicitării a fost trimisă ambulanţa cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viaţa”, a precizat Diana Cimpoeşu, medic-şef al UPU SMURD Iaşi.

Familiile care au membri aprigi consumatori de alcool ar trebui educați despre faptul că alcoolismul nu este un viciu, ci o boală, o dependență, și că se poate vindeca prin tratament medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here