Și-a dat viața pentru …alte două vieți: a murit salvând doi copii

Un tânăr neasemuit de frumos și la suflet: Sacrificiul vieții sale pentru alte două vieți, deci… a câștigat o viață în plus…

Silviu, un tânăr de 32 de ani, din Dâmbovița se afla sâmbătă, alături de soție, în stațiunea Olimp, de pe litoralul Mării Negre.

La un moment dat, acesta a observat în mare doi copii care erau în pericol să se înece. Fără să stea pe gânduri, Silviu a sărit în apele învolburate pentru a-i salva pe cei doi.

Acesta a reușit să îi salveze pe copii, dar nu a mai reușit să iasă la suprafață. În cursul zilei de sâmbătă, Silviu a fost declarat dispărut și o amplă acțiune de căutare a fost demarată.

Căutările bărbatului au fost reluate duminică dimineaţă de către 13 scafandrii şi un echipaj ARSVOM.

Duminică dimineață, trupul neînsuflețit al bărbatului care a salvat doi copii de la înec, a fost găsit de scafandrii de la ISU Dobrogea, în zona plajei Davos din stațiunea Olimp.

Iniţial, s-a crezut că bărbatul era tatăl celor doi copii pe care i-a salvat, autorităţile explicând că mai multe persoane au sărit în marea agitată în momentul în care cei doi copii au avut probleme, iar confuzia era mare. Ulterior, s-a dovedit că nu exista nicio legătură de rudenie între copii şi bărbatul care i-a salvat.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul era din Dâmboviţa şi avea 32 de ani. Acesta era la mare în concediu, cu soţia lui.

Acesta nu este un erou banal, ci un OM de care românii să se mândrească și urmeze în faptele lor de zi cu zi, demonstrându-și lor sieși că pot fi buni …firesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.