Și-a înjunghiat fetița de doi ani, ucigând-o, apoi a tentat sinuciderea

O fetiță de doi ani a fost găsită înjunghiată într-o casă din Cremona. Când carabinierii au intervenit, alături de fetiță era tatăl ei, rănit cuțit.

Un ivorian în vârstă de 27 de ani, a ucis fetița și apoi a încercat să-și ia propria viață. Jacob Danho Kouao a fost arestat pentru crimă.

Când ambulanța a ajuns în Via Massarotti, la câteva zeci de metri de tribunal, în centrul orașului Cremona, a alertat imediat carabinieri.

Scena a fost devastatoare și dramatică: o fetiță de doi ani a murit, înjunghiată de mai multe ori. Alături, tatăl său, Jacob Danho Kouao, de 27 de ani, din Coasta de Fildeș, cu o rană înjunghiată în burtă.

Aproape un harakiri pentru care a fost dus la spital unde starea lui este foarte gravă, în timp ce este păzit de carabinieri. Omul este în pericol, după tentativa de sinucidere.

Ipoteza: omul a înjunghiat-o pe fiica sa, Gloria, care i-a fost încredințată doar pentru câteva ore. De aceea, carabinieri l-au arestat pentru omucidere voluntară.

Cu soția sa, de asemenea, ivoriană, practicile de separare erau în curs de desfășurare. Și poate că această situație l-a șocat, ucigându-și fiica și apoi încercând să se sinucidă.

Se pare că femeia, de 34 ani, care acum locuiește într-o casă de protecție, fiindcă relația dintre cei doi a fost violentă, deși nu existau condamnări sau măsuri împotriva omului. Rămâne de văzut de ce copilul era cu tatăl ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here