Și-a părăsit iubitul – A aflat că acesta nu deţine un Porsche Cayenne adevărat, ci doar o copie ieftină

O femeie şi-a părăsit iubitul după ce a aflat că acesta nu deţinea un Porsche Cayenne adevărat, ci o copie ieftină care costa de zece ori mai puţin decât originalul. Avea Porsche săracului, Zotye SR9 – Made în China! Femeia nu a putut trece peste acest detaliu, aşa că a trebuit să-l părăsească pe bărbat şi să-l expună pe o reţea de socializare. Potrivit ziuanews.ro.

Într-o serie de postări pe reţeaua socială chineză Weibo, tânăra femeie a povestit evenimentele care au dus la ruptura relaţiei cu prietenul ei aparent bogat. Perechea s-a întâlnit cu câteva săptămâni în urmă, la o petrecere. La sfârşitul acesteia bărbatul s-a oferit să o conducă acasă pe tânără. Ea a rămas impresionată de maşina lui, un Porsche Cayenne despre care știa că ar costa în jur de 220.000 de dolari. În postarea ei, femeia recunoaşte că a devenit interesată de bărbat …după ce i-a văzut maşina!

Cei doi au ieşit de câteva ori în oraş până când relaţia să devină oficială. Totuşi ea a rămas suspicioasă pentru că deşi iubitul ei conducea un Porsche Cayenne, el se îmbracă cu haine ieftine şi o ducea la restaurante la fel de ieftine. Femeia a avut neplăcuta surpriză să afle că maşina pe care o conducea iubitul ei este o copie ieftină după ce a postat pe o reţea de socializare cu clip cu ea şi maşina. Atunci ea a aflat de la un prieten din listă că maşina nu este un Porsche Cayenne, aşa cu credea ea, ci un Zotye SR9 nou nouţ.