Și-a prins soțul având un ruj, credea că o înșală, însă… el voia să devină femeie!

Soția, care credea că soțul ei avea o aventură cu vreo altă femeie când a găsit un ruj în dubița lui… a descoperit că, de fapt, el voia să devină femeie – iar acum… cei doi plănuiesc să-și reînnoiască jurămintele de căsătorie ca …două mirese!…

O soție care credea că soțul ei avea o aventură când a găsit un ruj în dubița lui a aflat că, de fapt, el chiar vroia să fie …femeie.

Kelly Allen a dat peste micul obiect după ce a devenit suspicioasă pentru că Warren își tot ascundea telefonul.

Când ea stat serios de vorbă cu soțul, el a admis că vrea să-și schimbe sexul și a făcut unele cercetări pe internet de pe telefon, de asta îl ținea ascuns…

Warren, de 38 de ani, a spus: „Nu am o aventură. Nu mai e nimeni altcineva. Adevărul e că …vreau să fiu femeie.”

”Kelly vrea să-și spună Zoey când își va schimba sexul”, spune ea, înainte să izbucnească în lacrimi.

Kelly, care a fost cu ”Zoey” timp de unsprezece ani și are doi copii cu el/ea, va deveni soția sa, deoarece aceștia / sau acestea, vor să reînnoiască jurămintele lor.

Cuplul din Cardiff a spus că este conștient că „sună șocant” dar „e fericit”.

Kelly a spus că s-ar fi distrus familia dacă Warren ar fi avut o aventură, așa că s-a bucurat că ar mai putea fi încă împreună. Dar a admis că ”revelația” a fost un „șoc total”.

Kelly a reamintit că preocupările ei au început atunci când el a început să acționeze suspicios în preajma celei de-a zecea aniversare a căsătoriei lor, în decembrie. A spus că Warren ținea mereu telefonul ascuns și apoi …i-a găsit rujul.

La început, Warren a spus că a acompaniat cu mașina o prietenă a prietenului lui, ca scuză pentru ruj.

Când Warren i-a mărturisit că vrea să fie ”Zoey”, „a plâns și a spus, o să fiu Zoey. Nu știu dacă pot face asta.”

„Apoi, mi-am dat seama, aș fi fost egoistă și l-aș fi făcut nefericit dacă nu aș fi fost de acord cu ceea ce el a vrut să fie. El este încă aceeași persoană în interiorul lui și eu încă îl iubesc.”

”Zoey” a fost, de asemenea, speriat(ă) că o pierde pe Kelly și pe copiii lor, George, de 10 ani, și  Molly de opt ani,: „am riscat totul, dar nu am putut să păstrez faptul multă vreme ascuns, pentru că m-ar fi deprimat. Kelly a fost șocată, dar mă susține.”

El a adăugat: „sunt norocoasă pentru că relația noastră este acum mai puternică ca niciodată.”

”Zoey” a spus că și-a dat seama că era ”diferită” când a ajuns la pubertate și s-ar fi supărat pe trupul ei.

Dar ”el/ea” a spus că a durat mai mult pentru a realiza că a vrut mereu să fie femeie și a dezvăluit că a avut crize de depresie în timp ce încerca să ascundă sentimentele față de Kelly, după ce s-au întâlnit într-un pub în 2009.

S-au căsătorit un an mai târziu, unde Warren purta o barbă scurtă și o pălărie de top în timp ce se căsătorea cu Kelly cea elegantă în rochia ei verde.

Două zile mai târziu Kelly a rămas însărcinată iar Warren a devenit tată pentru primul născut, George.

Abia cu doi ani în urmă, Kelly a observat că Warren a început să se schimbe. A început pe când se pregăteau să meargă la o petrecere îmbrăcat în rochie de lux, pentru a sărbători un deceniu ca soț și soție.

Ea a mers ca o recepționeră din filmul Beetlejuice, în timp ce Warren a optat pentru o ținută de femeie.

El și-a ras barba, încorsetat corpul și a luat pastile de slăbit, într-o încercare de a se potrivi în rol.

Kelly a spus că și-a măsurat talia înainte de a-i cumpăra un corset și a început să-l poarte după eveniment. Asta a fost, apoi Warren a început să țină ascuns telefonul său iar Kelly …a ajuns la confruntarea cu el.

A spus că după ce ”Zoey” i-a dezvăluit vestea, s-a interogat în sufletul ei și și-a dat seama că „iubea persoana și nu sexul”.

”Zoey”, ex-Warren, este în curs de terapie de substituție hormonală și este în așteptare să  meargă la o clinica pentru o operație de schimbare de gen. ”Vreau să am o intervenție chirurgicală pentru a deveni o femeie.”

Între timp, Kelly și Zoey, își împart sfaturi de machiaj, merg la magazine de haine de damă împreună și fac planul de a-și reînnoi jurămintele lor, după ce ”Zoey” va avea intervenția chirurgicală de schimbare de gen, în termen de trei până la patru ani.

Cum văd cei doi copii ai lor această relație, nu știm, probabil încă văd toate acestea ca pe un joc, apoi, cum se vor chema, ”mama unu” și ”mama doi”? …și încă ceva, relația lor intimă va fi diferită…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.