Și-a ucis mama și i-a aruncat corpul la tomberon

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tânăr de 22 de ani și-a ucis mama în apartamentul lor luxos din Manhattan, după ce aceasta i-a cerut să se mute.

Poliția crede Jared ENG a tăiat gâtul mamei sale, Paula Chin, în apartamentul lor,  la 31 ianuarie, apoi a urcat corpul în mașină și l-a dus spre o casă a lor de vacanță din Morristown, New Jersey, unde l-a aruncat într-un coș de gunoi.

Jared ENG a fost ajutat de prietena lui de 21 de ani, Caitlyn O’Rourke și de o amică a ei, Jennifer Lopez, de 18 ani, pentru a transporta corpul victimei și să curățe scena crimei. Toți trei sunt acuzați de falsificarea probelor fizice și au avut ieri primul proces.

Din dosar reiese faptul că ENG ar fi mărturisit uciderea mamei sale în timpul unei conversații telefonice cu O’Rourke și Lopez, în care spunea că  „i-a luat ceva timp pentru ca să moară…”

Se anticipează că alte acuzații vor rezulta împotriva lui ENG odată ce autopsia mamei sale va fi finalizată.

Rudele au început să fie îngrijorate de dispariția Paulei Chin abia luni, atunci ele au sunat la Poliție. A durat doar o zi ca autoritățile să descopere cadavrul văduvei în tomberonul de gunoi din localitatea Morristown, împreună cu o geantă plină de haine și având o bandă adezivă la gură.

Soțul Paulei Chin, Philip, tatăl lui ENG, a murit în 2008 din cauze necunoscute.

Sursele Daily News relatează că problemele de bani, legate de moștenirea lui ENG după moartea tatălui său, ar fi dus la tensiuni între el și mamă care, potrivit relatărilor, a încercat să-l alunge din apartamentul lor de lux.

După conversația telefonică avută cu O’ Rourke și cu Lopez, acestea două l-ar fi ajutat pe ENG să șteargă urmele crimei, să curețe apartamentul.

 „Totul este curat”, a spus Lopez într-un sms, referindu-se la apartament.  „Cea mai grea parte a fost curățarea mașinii„, a adăugat el.

O’Rourke, este studentă la SUNY în New Paltz, New York. Avocatul lui O’Rourke, Sarah Kaufmann, a spus că fata nu are nicio legătură directă cu uciderea Paulei Chin. „Nu există nici măcar un indiciu aici că ea ar fi avut de-a face cu crima”, a spus ea.  „Această tânără se află într-o situație teribilă.” tatăl lui O’Rourke a refuzat să comenteze situația, declarând mass-media: „acestea sunt doar știri false”.

Cauțiunea lui O’Rouke a fost fixată la $25.000 și a lui Lopez la $100.000. Tânărul ENG este reținut fără cauțiune, iar următoarea lor apariție în instanță este programată pentru luni, 11 februarie. Toți trei sunt deocamdată în arest.

Când a fost arestat, în zona Lower Manhattan Station, ENG a negat orice legătură cu moartea mamei sale. În plus, a declarat: ”O iubesc atât de mult pe mama. Ea mi-a dat totul „.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here