Și-a ucis soția și fiul cu o pușcă de vânătoare și apoi s-a sinucis

S-a întâmplat în interiorul unei ferme pe ruta Casilina.
Un om de afaceri în vârstă de 72 de ani și-a ucis soția sa de 63 de ani și pe fiul de 44 de ani, cu o pușcă de vânătoare, apoi a întors arma împotriva sa și s-a sinucis.

Casertano, în interiorul unei ferme pe ruta Casilina: Cadavrele au fost descoperite de carabinieri care au intervenit în urma avertizării unui cetățean român, care se afla în apropierea fermei când a auzit împușcături.

Carabinierii le-a găsit culcate la pământ și într-o baltă de sânge, cadavrele a trei persoane, inclusiv cea a unui om în vârstă, care a ținea o pușcă. Cele trei cadavre au fost imediat identificate: acesta era proprietarul fermei, de 72 de ani, fiul său de 44 de ani și soția sa de 63 de ani. Poziția corpurilor, și mai ales arma găsită lângă bătrân, au fost primele indicii ale investigații în dublul asasinat și suicid.

Ancheta este încă în curs de desfășurare pentru a se vedea dacă la originea actului au existat neînțelegeri familiale sau dacă tragedie poate fi legată de sănătatea mintală a ucigașului. Desigur, faptul că a tulburat mica comunitate din Taverna Zarone, un oraș liniștit, la câțiva pași de Teano. După ce prima la examinare externă efectuată de către medicul legist care a intervenit la fața locului, corpurile au fost duse la institutul de medicină criminalistică din Caserta pentru a fi supuse autopsiei.