Și-au vândut casa lor pentru un inel de logodnă cu diamant violet – comentarii ”răutăcioase” pe Facebook


Mireasa a dezvăluit faptul că ea și cu ”alesul” inimii au vândut casa lor pentru a-și putea permite să cumpere cel mai frumos inel de logodnă, cu diamant violet…

Este asaltată cu injurii pe rețelele sociale, care pretind că …arată ca un breloc!

Mireasa, din SUA, a postat pe Facebook o imagine a unui inel cu „diamant violet”. Pe lângă fotografie, a dezvăluit că ea și iubitul ei și-au vândut casa pentru acest inel. Cei din social media nu au fost impresionați deloc de bijuterie.


Luni, o femeie postat o fotografie un inel cu diamant violet în formă de floare. Anticipând un răspuns sceptic, mireasa a declarat „Da, este real și personalizat, proiectat anume și este un diamant violet, uite”. Ea a dezvăluit apoi că ea și iubitul, au vândut casa lor pentru a plăti inelul de logodnă.

Mireasa a scris: „am vândut casa noastră pentru a obține inelul perfect. E un diamant mov, admiră-l.” 

Un utilizator a spus: „de ce a trebuit să vă vindeți casa pentru un inel? Ca să nu mai spun de inel care arată kitsch.” Un alt comentariu: „Cred că degetul are o reacție alergică la tot ceea ce este urât.”

Încă unul: „poți să aduci casa înapoi? Fir-ar. Oribil.” … ”În ce tort l-ai găsit??? Nu l-am văzut în Greggs” a comentat altul.

Alții au fost convinși că inelul ”controversat” a fost o glumă, cum un utilizator social media a și scris: „Ai vândut casa ta?! Asta e o glumă. Refuz să te cred”.

Un altul a spus: „Aceasta este o glumă. Ori, dacă nu, veți avea curând probleme mult mai serioase decât inelul. Să vinzi casa pentru un inel! Hm! Succes în viață, veți avea nevoie disperată.”

„Aș vrea să fi avut în mod clar privilegiul de a vinde o casă pentru un inel… mai ales unul care arată scârbos”„Cu toate acestea apreciez, o gluma bună… tot ce poate fi.”

Totuși, pare să fie adevărat. Au vândut casa… Vor locui în visul frumos al unei căsnicii începute cu … o nesăbuință. Sau, probabil, simt altfel și …se vor descurca ei cumva…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.