SICILIA: Păcăleau sistematic companiile de asigurări înscenând accidente

O nouă operațiune la Palermo, în contextul anchetei împotriva unei organizații care au escrocat sistematic companiile de asigurări înscenând accidente false, ajungând chiar la folosirea unor daune fizice grave, cum ar fi, mutilarea membrelor și provocarea de fracturi la victimele care au acceptat pentru bani astfel de suferințe asupra lor.

Autoritățile din Palermo, Guardia di Finanza și Poliția, au arestat 42 de persoane. Printre acestea a fost, de asemenea, și un avocat din Palermo, care a tratat partea legală a multora dintre pretențiile false.

Sute de suspecți. Investigațiile au evidențiat o organizație criminală formată din recrutori care recrutau victime în rândul persoanelor sărace; de ideatori care au identificat locuri nepăzite de camere video, vehicule pentru a înscena accidente și martori mincinoși, „călăi-mutilatori”, care efectuau leziuni fizice, desigur, și medici care semnau diagnostice, centre de fizio-terapie care pretindeau că… au asigurat tratamentul victimelor, care, firește, nu a fost niciodată administrat efectiv nimănui; și avocați care au formulat practicile legale pentru solicitarea de compensări de la companiile de asigurări. Sursa ansa.it

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.