Sincronicităţi matematice în măsurătorile spaţiului şi timpului

3

 

Dacă natura este profesorul tău, sufletul tău se va trezi.”
Johann Wolfgang von Goethe

Creaţiile cosmice ridică voalul de pe realitatea noastră holografică. De la geometria sacră la sincronicităţile matemagice, universul se dezvăluie ca avînd un design inteligent, departe de a fi o coincidenţă cosmică. Matricea omniscientă este legată de o ordine sacră a numerelor şi a geometriei, un sistem antic şi ezoteric al proporţiei divine.

Necunoscută de către marea majoritate a oamenilor, canonizată ca sacră de către foarte puţini, această cunoaştere este în curs de redescoperire acum. Creaţiile cosmice încearcă să unifice conştiinţa prin explorarea Cvadrivinium-ului (diviziune a învăţămîntului în Evul Mediu, cuprinzînd cele patru articole liberale: aritmetica, muzica, geometria şi astronomia). Scopul este acela de a folosi Trivinium-ul pentru a înţelege natura realităţii, în acelaşi timp îndepărtînd materialismul din inconştientul colectiv, unificînd dualitatea şi producînd reîntoarcerea la Noosferă. Sincronicităţi matematice în măsurătorile spaţiului şi timpului.

Unităţile noastre de măsură ale spaţiului şi ale timpului conţin un sistem sinergic, nişte reguli sacre ale numerelor, dincolo de ceea ce în mod obişnuit le asociem astăzi. Mile, kilometri, minute, secunde, grade, aceste unităţi sunt sincronizate cu o ordine cosmică, creînd un sistem divin în realitatea noastră holografic-fractală. Acestea sînt sincronicităţile matematice din măsurătorile timpului şi spaţiului.

Un picior nu este un picior (foot – eng.) din cauza măsurii pantofului regelui din vechime. Acesta este exact atît cît este, pentru că se aliniază atît cu cosmosul cît şi cu omul. După cum spune şi binecunoscuta axiomă hermetică, „Ceea ce este sus este şi jos”. Anticul filosof Piotagora spunea acelaşi lucru în alt fel: „Omul este măsura tuturor lucrurilor”.

Facebook Comments