Sistemul imunitar poate fi ajutat și prin vaccinare. De asta s-a pus accent mai mult pe vaccinare decât pe tratament

De ce virusul Sars-Cov2 a fost declarat pandemie? Adică, epidemie la nivel planetar.

Datorită vitezei de propagare și a efectelor sale asupra oamenilor.

Potrivit ultimelor date înregistrate recent de worldmetters, la o populație de 7,8 miliarde, totalul infectărilor a atins 225,4 milioane, dintre care 4,6 milioane au decedat, 202,07 milioane s-au vindecat, 18,4 milioane sunt infectate în prezent.

Cum s-a vindecat aproape 92% dintre cei infectați? Se pare că nu medicina a rezolvat problema, ci sistemul imunitar al omului.

Ceea ce înseamnă că organismul este capabil să se apere singur, mai ales atunci când bolnavul nu este afectat de alte boli grave sau foarte grave.

Atunci, de ce mai sunt necesare vaccinul și măsurile de prevenire?

Fiindcă cei 18,5 milioane de actual infectați pot transmite virusul.

Dintre cei 4,6 milioane de morți, majoritatea a suferit de alte boli și au avut sistemul imunitar deficitar.

Sursele oficiale indică rata vaccinării la 5,77 miliarde de doze administrate la nivel global. (766 milioane în Europa).

Au fost aprobate 12 vaccinuri, între care Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca și Johnson&Johnson au fost cele mai folosite.

În ceea ce privește tratamentul bolnavilor de Covid19, OMS arată că:

Oamenii de știință din întreaga lume lucrează pentru a găsi și dezvolta tratamente pentru COVID-19.

Îngrijirea optimă de susținere include oxigenul pentru pacienții cu boli critice și cei cu risc de boli grave și suport respirator mai avansat, cum ar fi ventilația pentru pacienții cu boli critice.

Dexametazona este un corticosteroid care poate ajuta la scurtarea expunerii bolnavului la ventilator și la salvarea vieții pacienților cu boli grave și critice. Citiți întrebările și răspunsurile noastre despre dexametazonă pentru mai multe informații.

Rezultatele studiului de solidaritate al OMS au indicat faptul că regimurile cu remdesivir, hidroxiclorochină, lopinavir / ritonavir și interferon par să aibă un efect redus sau deloc asupra mortalității de 28 de zile sau a evoluției spitalicești a COVID-19 la pacienții spitalizați.

Nu s-a demonstrat că hidroxiclorochina oferă vreun beneficiu pentru tratamentul COVID-19. Citiți întrebările și răspunsurile noastre despre hidroxiclorochină pentru mai multe informații.

OMS nu recomandă automedicația cu niciun medicament, inclusiv antibiotice, ca prevenire sau tratament pentru COVID-19.

OMS coordonează eforturile pentru a dezvolta tratamente pentru COVID-19 și va continua să ofere informații noi pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

În vreme ce în Europa este autorizat ca tratament Covid19 doar un singur medicament, iată, el conține substanța activă remdesivir, neaprobat însă și de OMS, vezi mai sus.

Veklury este un medicament antiviral utilizat pentru tratamentul bolii coronavirusului 2019 (COVID-19).

Se utilizează la adulți și adolescenți (de la vârsta de 12 ani și cântărind cel puțin 40 de kilograme) cu pneumonie care necesită oxigen suplimentar (oxigen cu debit mic sau ridicat sau altă ventilație neinvazivă la începutul tratamentului).

COVID-19, care este cauzat de virusul SARS-CoV-2, a fost declarat pandemie de Organizația Mondială a Sănătății la 11 martie 2020.

Veklury conține substanța activă remdesivir.

S-au grăbit autoritățile medicale europene să aprobe tratamentul STIMULATE (vezi corupte) de industria farmaceutică sau chiar europenilor le priește leacul?

OMS potrivit wikipedia, este: „Organizația Mondială a Sănătății” (sau WHO – acronimul în limba engleză a denumirii World Health Organization) cu sediul central la Geneva a fost înființată la 7 aprilie 1948, având în prezent 193 de state membre.

Are reprezentanțe în 147 de țări și 6 birouri regionale. Bugetul pe anul 2009 a fost de aproape 5 miliarde de dolari americani.

Este o organizație internațională care are rolul de a menține și coordona situația sănătății populațiilor pe glob.

Prioritățile curente includ bolile transmisibile, în special HIV/SIDA, Ebola, malaria COVID-19 si tuberculoza; diminuarea efectelor bolilor netransmisibile, dezvoltarea și îmbătrânirea; nutriția și alimentația sănătoasă; abuzul de substanțe.

Finanțarea bugetului se face prin cotizații plătite de către țările membre, contribuții voluntare ale țărilor membre sau donații.

Cotizațiile sunt calculate conform unei scări mobile: țările bogate plătesc mai mult iar cele sărace mai puțin (de ex. Belize plătește doar câteva mii de dolari americani pe an).

În vreme ce EMA este autoritatea medicală în Europa, cea care aprobă comercializarea și administrarea unui tratament sau vaccin.

Agenția Europeană pentru Medicamente (cu acronimul EMA, de la denumirea în limba engleză – European Medicines Agency) este o agenție europeană pentru evaluarea produselor medicamentoase. Până în 2004, agenția a fost cunoscută sub denumirea de European Agency for the Evaluation of Medicinal Products. (potrivit aceleeași wikipedia)


Concluzia: organismul uman poate lupta singur contra virusului doar dacă omul duce o viață sănătoasă și are grijă de sistemul său imunitar.


Sistemul imunitar poate fi ajutat și prin vaccinare. De asta s-a pus accent mai mult pe vaccinare decât pe tratament, să se prevină efectele grave în cazul infectării.

În cazul infectării, omul ia măsurile necesare încât să nu transmită virusul altor persoane iar dacă sintomele sunt grave, vine internat în spital unde este supus ventilației mecanice și este tratat cu remdesivir, asta în Europa, unde tratamentul este autorizat.

Unde a greșit majoritatea guvernelor lumii?

Lipsa măsurilor de prevenire sau inadegvarea lor au dus la creșterea ratei infectărilor. Măsurile luate haotic, de asemenea.

Imaturitatea, lipsa de competență, mai concret, au fost aleșii noștri dintre cei mai proști oameni ai neamului…

Din vreme ce s-a stabilit că vaccinurile sunt experimentale, că nu se cunosc efectele pe termen lung, nici nu aveau cum, iar industria farmaceutică totodată și guvernele nu își asumă nicio responsabilitate, aceasta rămânând pe contul fiecărui om în parte, nu se putea impune obligativitatea vaccinării. În fapt, nici nu există obligativitatea.

Guvernele au găsit soluția perfidă de condiționare: Green Pass

Nu te oblig dar nici nu îți dau un încotro! Te condiționez prin Green Pass.

Din vreme ce și vaccinații pot transmite virusul la fel ca nevaccinații, care sens mai are Green Pass dacă nu doar de perfidă condiționare așa încât obligativitatea vacccinărie să fie o realitate?

Așadar, nenorocirea nu vine de la virus ci de la politicienii noștri aleși la Putere.

Un Green Pass își are sensul numai dacă vaccinarea oprește infectarea. Din vreme ce legea spune clar că NU este obligatorie vaccinarea, nici DISCRIMINAREA numită Green Pass nu își are legitimitate.

Și totuși, guvernele fac asta… iar dacă oamenii protestează, se iau măsuri coercitive… ceea ce înseamnă că aceste guverne nu mai exprimă deloc voința majorității cetățenilor și ar trebui înlocuite, iar cei vinovați de perfidia Green Pass să fie judecați și condamnați sever.

Green Pass este un abuz, vaccinarea NU.

Vaccinarea ajută să nu ai efecte grave în caz de infectare, Green Pass este o condiționare ILEGALĂ din vreme ce vaccinarea nu oprește transmiterea virusului.

Mai limpede de atât încercați dumneavoastră să explicați ceea ce ne este dat să trăim din cauza unor aleși cel puțin ostili țărilor lor, să nu spun idioți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.