SMILEY ÎN CONCERT LA ROMA – 10 decembrie 2017, la ”Orion”, Viale John Fitzgerald Kennedy, evenimentul anului

Pentru că nimic nu ne binedispune mai mult decât un zâmbet, duminica 10 decembrie 2017, începând cu ora 19.00, o să răsune “Smiley” pe Viale John Fitzgerald Kennedy, 52.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, fost membru al trupei Simplu. Smiley a început o carieră solo și astăzi este cel mai popular artist pop al momentului, milioane de vizualizări confirmă asta zilnic.

Succesul care a marcat cele trei albume lansate ca artist solo, „În lipsa mea”, „Plec pe Marte”,  „Acasă”, nenumăratele premii oferite de către industria muzicală autohtonă şi interesul din jurul turneelor sale naționale fac din Smiley artistul pop prin excelență în România.

La 10 ani de cariera solo, Smiley lansează proiectul #Smiley10,  din martie până în decembrie, în data de 10, lună de lună, Smiley va lansa câte o piesă nouă cu videoclip, un demers unic pentru piața muzicală din România şi o confesiune muzicală multimedia pe care simte să o facă publicului său într-un moment de sărbătoare.

Biletele se pot achiziționa:

-Direct la telefon: +39 380 6976768 sau pe pagina de Facebook Alex Under Events;

Online http://www.etes.it;

-La magazinele autorizate Etes din Roma și provinciehttp://www.etes.it/mappaGoogle.jsp?regione=120;

Alex Under Events în colaborare cu Happy Comunicatin, pune la dispoziţia fanilor bilete Regular, care asigură “Cai verzi pe pereți” dar dacă doriți ca seara să fie de neuitat aveți posibilitatea de a opta pentru biletul Vip.

Acesta permite accesul la zona privé dar si la backstage după concert, pentru selfie de Instagram și un buffet după ce ați fost “Pe Marte” impreună cu Smiley.

Costul biletului Regular este de 20 euro iar al biletului Vip 40 euro pana pe 2 decembrie 2017, de pe 3 decembrie biletul Regular o să coste 25 euro iar cel Vip 50 euro.

Concertul este ocazia perfectă pentru o întâlnire cu Smiley si pentru generația viitorului deoarece  pentru cei sub un metru intrarea este gratuită, iar pentru cei cu vârste până la 12 ani, costul biletelor este redus la 50% din cel întreg.

Pentru info şi rezervări: +393806976768 (Whatsapp) +393209214866 (Wind) Facebook: Alex Under Events

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.