„Soacra mea a crezut că este o idee bună să…” – vezi foto

Acesta este un cadou care probabil nu a venit în modul în care a fost destinat. Vezi foto.

În momentul în care un bărbat i-a propus iubitei sale să-l ia de bărbat, el a fost dinainte să se petreacă, imortalizat de una dintre mamele lor. Din păcate, momentul pare ușor diferit online.

O fotografie a momentului și cadoul a apărut pe contul de Instagram intitulat Awkwardfamilyphotos. Într-o parte, el arată fotografia bărbatului, în genunchi și ținând un inel pentru iubita sa, care a rămas ”fără suflare” din cauza surprizei.

Cealaltă parte a imaginii prezintă o sculptură din aur, concepută pentru a surprinde cuplul în siluetă, în timp ce înfățișează cu exactitate momentul, arătând bărbatul îngenuncheat și femeia ținându-și mâna la gură și brațul poziționat incomod.

Imaginea este intitulată: „Soacra mea a crezut că este o idee bună să obțin o sculptură a acestui moment frumos”.

Utilizatorii s-au alăturat rapid la distracție. Mulți comentatori au subliniat că a fost nevoie dor de un moment pentru a vedea ce a făcut fotografia distractivă. Un comentator a scris: „Mi-a luat prea mult să înțeleg”.

Un alt utilizator a adăugat: „La început am fost tipul „De ce este jenant? Este ceva drăguț!” Apoi am fost tipul ”nu contează.”

Alții au subliniat că, în noul context, reacția femeii părea foarte potrivită.

„Gâfâie la vederea acelui inel de logodnă”, a postat în glumă un utilizator.

Un alt adăugat: „Văd de ce a spus Da”.

Alții au încercat să ofere soluții, cu publicarea unui utilizator „Tăiați mâna și e drăguț”.

„Scoateți-l doar cu foarfecele”, a adăugat un altul.

În realitate, acest moment este unic, emoționant, cu maximă încărcătură și merită respectat ca atare, dincolo de mojicii online-ului… Soacra a fost inteligentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.