ȘOCANT: câine care schelălăie în timp ce este pus de viu pe grătar într-o piață chineză


Au fost difuzate imagini oribile ale unui câine care schelălăie în timp ce este pus de viu pe grătar într-o piață chineză. Video este împărtășit de activiști care solicită încetarea comerțului barbar cu carne de câine.

Activiștii apelează la autorități pentru interzicerea comerțului barbar cu carne de câine.

Un videoclip împărtășit de grupul  No To Dog Meat, arată un câine cu dureri înfiorătoare, în timp ce încearcă să-și deschidă maxilarul să urle, în timp ce este gătit pe un grătar la o piață de carne din Yulin.

Un altul arată bărbații care toarnă apă clocotită din ghivece pe un animal cu pielea pe jumătate jupuită de viu.

Sursa noastră, MailOnline, a decis să nu afișeze videoclipuri din cauza conținutului lor deranjant pentru impactul lor emoțional.

De asemenea, activiștii au împărtășit clipuri ale unui câine înfundat într-o cușcă înghesuită în condiții murdare la o piață de carne din orașul chinez Yulin, care este cunoscut pentru festivalul cărnii de câine.

Videoclipurile, (care datează cu zile, luni sau chiar ani anterioare valului de infestări cu virusul mortal coronavirus care, de fapt, nu este legat de acest animal, câinele), au fost distribuite în pregătirea pentru un marș la ambasada Chinei la Londra, în care activiștii cer să se încheie comerțul cu câini și pisici pentru mâncare.

„Piețele dvs. alimentare nu au controlul asupra salubrității și nici majoritatea restaurantelor dvs.”, a declarat echipa de campanie într-un comunicat.

„Este timpul să se încheie masacrul și să abuzul de o așa cruzime adusă câinilor și pisicilor de pe piețele chineze (inclusiv Wuhan). Este timpul să se încheie comerțul ilegal cu câini și pisici pentru mâncare și blană.” Tună protestatarii.


ATENȚIE URMEAZĂ FOTOGRAFII DE MARE IMPACT EMOȚIONAL NEGATIV

părăsește site-ul chiar acum dacă ai probleme de sănătate


Îngrijorările au apărut săptămâna trecută, când imaginile cu animale vii au fost ascunse în cuști, gata pentru farfurie, apărând din epicentrul epidemiei de coronavirus, Wuhan.

Deși este puțin probabil ca virusul să fi fost transferat mâncând un câine, experții cred că ar fi putut să provină de la una dintre celelalte fiare exotice din meniu, cum ar fi un liliac sau un șarpe.

În timp ce unii dintre cei 20 de milioane de pui de câine care în fiecare an în China au fost crescuți pentru mâncare, mulți alții sunt furați din grădini și transportați pe piețele cărnii în condiții oribile.

Potrivit Societății Humane: „Câinii sunt înghesuiți împreună pe spatele camioanelor și stau așa zile întregi – bolnavi, flămânzi, însetați, răniți și speriați – apoi bătuți până la moarte sau spânzurați în abatoare sau piețe.”

Săptămâna trecută, expertul în sănătate publică al Consiliului pentru Relații Externe, Yanzhong Huang, a declarat pentru Time Magazine că vânzarea de animale vii este adânc înrădăcinată în cultura chineză.

În timp ce doar 20% dintre chinezi consumă carnea de câine, în special în regiunile de sud, centru și nord-est, prospețimea mesei este un lux prețios, ceea ce îi determină pe vânzători să vândă animale vii sau să le gătească la fața locului.

Carnea de câine este și ea în meniu în Vietnam, dar consumul chinez de 20 de milioane de câini pe an bate net cele cinci milioane ale vecinului.

Anul trecut, ultimul abator de carne de câine s-a închis la Seul, Coreea de Sud, după ce publicul a cerut suspendarea comerțului. Potrivit DailyMail.


ATENȚIE URMEAZĂ FOTOGRAFII DE MARE IMPACT EMOȚIONAL NEGATIV

părăsește site-ul chiar acum dacă ai probleme de sănătateLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.