Șocant! Un bărbat de 34 de ani a murit în urma unei crize de strănutat

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Hunter Valley, Statele Unite a avut parte de o moarte cu cauze incredibile. Bărbatul a leșinat în urma unei crize de strănutat, chiar de Ziua Tatălui.

Paul Doe, un tată de 34 de ani, se afla în casa pe care tocmai ce o cumpărase împreună cu soția lui, Belinda. La un moment dat, a început să strănute extrem de intens, scrie Daily Telegraph.

„Eu și fiul meu ne-am trezit mai devreme pentru niște grădinărit. Am auzit că Paul s-a trezit. L-am auzit prin bucătărie și apoi a început să strănute. Era normal pentru el. Chiar glumeam pe faptul că dacă strănuta, nu o făcea doar o dată, ci de 20 de ori într-una. Așa făcea el”, a explicat soția omului.

La un moment dat, femeia l-a văzut pe Paul întins pe podea, cu ochii închiși. Deși inițial a crezut că este o glumă, a chemat ambulanța, care s-a chinuit, în zadar, timp de 20 de minute să-l resusciteze.

O cauză exactă a morții va fi stabilită în urma autopsiei, însă o primă teorie este că bărbatul avea o arteră aortă cu probleme.