Șoferul ajută un copil să treacă peste …frica primei zile de școală

Un șofer de autobuz școlar din Wisconsin este lăudat pentru micul său gest de bunătate, care a avut un impact mare asupra unui elev anxios.

Înainte de prima sa zi la școală, săptămâna trecută, Axel Johnson aștepta cu emoție autobuzul școlar alături de mama sa. Când marele autobuz galben a dat în cele din urmă colțul, Axel a rămas tăcut, iar când ușile s-au deschis în sfârșit pentru el, văzut la bord, a început să plângă.

Mama lui Axel, Amy Johnson, i s-a frânt inima să-și vadă fiul în lacrimi. Din fericire, ea nu a trebuit să se îngrijoreze deloc.

După ce Axel a urcat în autobuz, șoferul, șoferița mai degrabă, Isabel Lane, și-a întins imediat brațul în spatele scaunului șoferului, astfel încât să poată ține mâna lui Axel.

Atinsă de gest, Amy a făcut o poză cu momentul dulce, înainte ca ușile să se închidă. Lane a petrecut apoi restul călătoriei în autobuz, discutând cu Axel și oferindu-i încurajări pentru ziua următoare. Până să ajungă la școală, Axel încetase să plângă.

Nu numai asta, tânărul a fost dornic să urce în autobuzul școlar în fiecare zi de atunci.

Departamentul de poliție din Augusta a publicat ulterior fotografia lui Lane și Axel pe rețelele de socializare, astfel încât să poată lăuda pe șofer pentru bunătatea sa față de un elev timorat.

Deși Lane este modestă pentru fapta ei bună, speră că îi va inspira pe alții să-i mângâie pe aceia care ar putea avea nevoie de un umăr pentru a plânge.

„Cred că este în regulă pentru oricine, dacă vezi că cineva este necăjit, doar să facă ceva la fel de simplu ca să ajuți și să demonstrezi că ești acolo, prezent”, a spus Lane pentru WEAU. „Nu trebuie să spui nimic, ci doar să arăți cuiva că ești acolo face o diferență mare în situația cuiva.”

Haideți să ne amintim fiecare dintre noi câte gesturi frumoase ne-au fost făcute nouă de oameni de pe stradă, sau de oriunde, necunoscuți, de-a lungul vieții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.