SOMATOIDELE- descoperirea ştiinţifică uimitoare care face legătura între fizic-suflet-spirit

124

Somatoidele (somatide) sînt microorganisme descoperite în sîngele omului de către Gaston Naessens şi sînt considerate cele mai mici particule vii a materiei sau = sursa vieţii. Aceste microorganisme au o proprietate unică de polimorfism, lucru care înseamnă că somatoidele îşi pot schimba forma în orice altă formă fără diviziune celulară şi instantaneu.

Gaston Naessens a inventat somatoscopul printr-o mixare a microscopului clasic cu cel electronic. Cu acesta a reuşit să vadă mostre de sînge proaspăt, viu, într-o altă lumină (ultravioletă), observînd că sîngele uman are în componenţa sa pe lîngă globule roşii şi globule albe si aceste mici particule (microorganisme) denumite somatoide de dimensiuni de pînă la 50-100 de ori mai mici decît globulele.

Aceste somatoide pot lua diferite aspecte (polimorfism) în număr maxim de 16 (spor, bacterie, bacil, bastonaş, etc.) din cîte a observat Gaston Naessens în lungile sale cercetări de peste 30 de ani. La oamenii sănătoşi se pot observa aceste somatoide în primele sale 4 forme, iar la oamenii bolnavi se pot vedea toate cele 16 forme în care se poate transforma de-a lungul ciclului somatidian. Bazîndu-se pe această informaţie Gaston Naessens a întreprins studii prin care reuşea să prezică apariţia unor boli cu pînă la 2 ani înainte.

Cînd boala s-a instalat deja în organism se poate administra aşa-numitul 714-X (714X), un medicament care conţine azot, săruri de amoniu, clorură de sodiu, etanol şi 94% apă, care se administrează direct în limfă, nu are efecte secundare şi ajută la îmbunătătţirea stării de sănătate şi la revenirea pofta de mîncare şi energia pe care am pierdut-o.

Alt lucru interesant este că nu se ştie ce parte a corpului le produce sau de unde provin, dar se ştie că nu pot fi distruse nici pe cale chimică nici fizică, sînt considerate nemuritoare. Aceste somatoide par a fi responsabile de procesele de vindecare, propunîndu-se deja metode de stimulare a numărului lor ca alternativă pentru vindecarea cancerului. Tot acestea sunt responsabile şi de putrezirea cadavrelor, deoarece somatoidele se transformă în bacterii care produc procesul de putrezire. La terminarea stagiului, somatidele se desprind de corpul fizic sub formă de luminăDupă ce şi-a terminat lucrul bacteria redevine somatidă şi se reîntoarce în natură. Somatida este un condensator de energie. Ea condensează energia cosmică şi o transmite materiei. Acest lucru extraordinar a împins oamenii de ştiinţă să emită ipoteza că somatoidele ar putea fi sufletul, ele constînd în puntea între planul fizic, suflet şi spirit.

Factori care pot influenţa starea de sănătate şi sistemul imunitar:

  1. Expunerea repetată la produse toxice (alimentare, farmaceutice, industriale, etc), radiaţii.
  2. Traume fizice (contuzii, fracturi, luxaţii, arsuri, etc)
  3. Traume psihice neaşteptate (decesele unor apropiati, divorţ, despărţiri)
  4. Traume psihice persistente (victimizare, depresii, sentiment de neajutorare)
  5. Gîndurile şi credinţele noastre.

Factori care pot ameliora şi îmbunătăţi starea noastră de sănătate:

  1. Alimentaţie naturală echilibrată
  2. Pregătire teoretică pe domenii cum ar fi dezvoltarea personală sau spirituală
  3. Principii corecte de viaţă bazate pe sinceritate, respect şi adevăr
  4. Sport sau mişcare împreună cu observarea şi reglarea respiraţiei
  5. Conştientizarea oricăror activităţi zilnice începînd de la mîncat, pînă la muncă.

Sursa: http://www.dzr.org.ro

 

Facebook Comments