Soția i-a tăiat penisul soțului și l-a dat la câini, pentru a încheia ani grei de abuzuri domestice

Soția i-a tăiat penisul soțului și l-a dat la câini pentru a încheia ani grei de abuzuri domestice

O soție ucraineană a decapitat soțul apoi i-a penisul, după ce a suferit ani de abuzuri domestice, a spus poliția.

Suspecta, identificată doar cu numele Maria, a dat spre hrană penisul tăiat al soțului său câinilor din satul Obariv, din nordul Ucrainei.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, a declarat poliției că a suferit ani întregi de violență în familie și și-a ucis soțul pentru a pune capăt și că a fost singura cale de ieșire.

Maria și-a atacat soțul, Oleksandr, în vârstă de 49 de ani, în dormitorul lor, după ce s-a întors acasă de la serviciu, noaptea, după ce dormise primele ore ale zilei de 23 august.

L-a sugrumat, ucigându-l, cu mâinile goale, înainte de a apuca un topor și a-i tăia capul bărbatului, a spus poliția.

Ulterior, Maria a folosit un cuțit de bucătărie pentru a tăia organele genitale ale victimei și le-a aruncat la câini, potrivit presei locale.

A încercat apoi să taie cadavrul în bucăți, dar nu a putut, au spus anchetatorii.

Acoperită cu sângele soțului ei, Maria s-a repezit afară din casa familiei sale, pe stradă, unde a fost reperată de Nadezhda Opanasiuk, o femeie care locuiește alături.

Doamna Opanasiuk a declarat pentru presa locală: „Mâinile, picioarele și hainele ei erau năclăite cu sânge. „Ea a spus: „Am probleme. Mi-am ucis soțul.“

– Nu am crezut-o. Am crezut că au avut o ceartă. M-am dus să văd dacă are nevoie de asistență medicală. Când am intrat în cameră, i-am văzut trupul mutilat. Așternuturile erau înmuiate de sânge. Am întrebat-o unde este capul lui? Iar ea a răspuns: ”acolo, în geantă”.

Potrivit doamnei Opanasiuk, s-a simțit rău văzând scena, dar a reușit să iasă și să-i alarmeze pe ceilalți vecini care au sunat la Poliție.

Maria a mărturisit că și-a ucis soțul și a spus poliției toate detaliile înainte de a fi arestată.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Vadim Artiukhovich, a declarat: „Suspecta a mărturisit integral scena. A fost acuzată de omor și dusă în arest.

„Femeia a spus că suferea constant de abuzuri fizice și emoționale și nu a văzut nicio altă opțiune pentru a-și pune capăt mizeriilor. Vecinii spun că, de fapt, au văzut că soțul ei o bătea și o alunga cu un topor de mai multe ori. „Cu toate acestea, femeia nu a raportat niciodată incidentele”.

Fiul Mariei, Viktor Fesianov, nu o poate ierta pentru ceea ce a făcut. „Știu că este mama mea. Dar nu mai vreau să o văd ”, a spus el pentru presa locală.

Maria se confruntă cu până la 15 ani de închisoare dacă este găsită vinovată. Ancheta continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.