Soția i-a tăiat penisul soțului și l-a dat la câini, pentru a încheia ani grei de abuzuri domestice

Soția i-a tăiat penisul soțului și l-a dat la câini pentru a încheia ani grei de abuzuri domestice

O soție ucraineană a decapitat soțul apoi i-a penisul, după ce a suferit ani de abuzuri domestice, a spus poliția.

Suspecta, identificată doar cu numele Maria, a dat spre hrană penisul tăiat al soțului său câinilor din satul Obariv, din nordul Ucrainei.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, a declarat poliției că a suferit ani întregi de violență în familie și și-a ucis soțul pentru a pune capăt și că a fost singura cale de ieșire.

Maria și-a atacat soțul, Oleksandr, în vârstă de 49 de ani, în dormitorul lor, după ce s-a întors acasă de la serviciu, noaptea, după ce dormise primele ore ale zilei de 23 august.

L-a sugrumat, ucigându-l, cu mâinile goale, înainte de a apuca un topor și a-i tăia capul bărbatului, a spus poliția.

Ulterior, Maria a folosit un cuțit de bucătărie pentru a tăia organele genitale ale victimei și le-a aruncat la câini, potrivit presei locale.

A încercat apoi să taie cadavrul în bucăți, dar nu a putut, au spus anchetatorii.

Acoperită cu sângele soțului ei, Maria s-a repezit afară din casa familiei sale, pe stradă, unde a fost reperată de Nadezhda Opanasiuk, o femeie care locuiește alături.

Doamna Opanasiuk a declarat pentru presa locală: „Mâinile, picioarele și hainele ei erau năclăite cu sânge. „Ea a spus: „Am probleme. Mi-am ucis soțul.“

– Nu am crezut-o. Am crezut că au avut o ceartă. M-am dus să văd dacă are nevoie de asistență medicală. Când am intrat în cameră, i-am văzut trupul mutilat. Așternuturile erau înmuiate de sânge. Am întrebat-o unde este capul lui? Iar ea a răspuns: ”acolo, în geantă”.

Potrivit doamnei Opanasiuk, s-a simțit rău văzând scena, dar a reușit să iasă și să-i alarmeze pe ceilalți vecini care au sunat la Poliție.

Maria a mărturisit că și-a ucis soțul și a spus poliției toate detaliile înainte de a fi arestată.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Vadim Artiukhovich, a declarat: „Suspecta a mărturisit integral scena. A fost acuzată de omor și dusă în arest.

„Femeia a spus că suferea constant de abuzuri fizice și emoționale și nu a văzut nicio altă opțiune pentru a-și pune capăt mizeriilor. Vecinii spun că, de fapt, au văzut că soțul ei o bătea și o alunga cu un topor de mai multe ori. „Cu toate acestea, femeia nu a raportat niciodată incidentele”.

Fiul Mariei, Viktor Fesianov, nu o poate ierta pentru ceea ce a făcut. „Știu că este mama mea. Dar nu mai vreau să o văd ”, a spus el pentru presa locală.

Maria se confruntă cu până la 15 ani de închisoare dacă este găsită vinovată. Ancheta continuă.

Articolul precedentZiua internațională a carității, 5 septembrie – Ce este caritatea?
Articolul următorRomânia: Interzicerea accesului la liceu în cazul unei medii sub 5 la Evaluare, începând cu anul școlar 2019-2020
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here