Soția îi refuză avansurile iar el, beat, o bate crunt de față cu fetița lor de șapte ani

fetita martor

Soția refuză să facă sex cu soțul ei care… o lovește în fața fiicei sale

Polițiștii care au intervenit pe via Sebastiano Ziani din Roma, l-au arestat pe omul de 35 de ani, găsit în stare avansată de ebrietate, avertizați de o vecină care a auzit țipetele victimei atacate. Din cauza măsurilor actuale, violența împotriva femeilor a crescut

Cu mai puțin de două săptămâni în urmă, Poliția a intervenit deja din același motiv la domiciliul lor și „Protocolul Eva” a fost activat pentru a apăra femeia împotriva violenței și a lovirii.

Era 11 aprilie. Miercuri seara, polițiștii s-au prezentat din nou pe via Sebastiano Ziani, pentru a aresta un rus de 35 de ani care și-a bătut soția deoarece …a refuzat să facă sex cu el. Bărbatul continua să stea deasupra femeii amenințând-o cu moartea.

Este acuzat de abuz în familie și vătămare și a fost adus la închisoarea romană Regina Coeli. Victima a fost salvată de o vecină care i-a auzit țipetele și a chemat Poliția.

S-a dovedit că omul de 35 de ani fusese beat și pătrunsese în dormitorul în care se afla soția sa și care era cu fiica sa de șapte ani.

Fetița a urmărit îngrozită scena avansurilor și apoi bătaia aplicată mamei. Apoi intervenția Poliției cu arestarea bărbatului.

În ultimele săptămâni, episoadele de violență în familie au crescut, probabil din cauza conviețuirii forțate, care a agravat situațiile de abuz și maltratare care aveau loc deja înainte de măsurile de izolare, dar care, de frică și rușine, nu au fost raportate de către victime.

Acum, măsura îndepărtării din casa conjugală va fi declanșată împotriva acestui odios bărbat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.