Soțul i-a spus soției sale să-și acopere ochii pentru o surpriză, apoi a numărat până la zece și… i-a tăiat gâtul

Soțul i-a spus soției sale să-și acopere ochii pentru o surpriză, apoi a numărat până la zece și… SURPRIZA… i-a tăiat gâtul.

Un bărbat a spus soției sale să-și acopere ochii pentru o surpriză, și asta după un act sexual, înainte de a număra până la zece și a înjunghiat-o la gât.

Shaun May, în vârstă de 34 de ani, și-a înjunghiat soția, Laura May, în gât, într-un atac „total neașteptat”. Cuțitul de bucătărie folosit aproape că au atins arterele vitale.

Mai apoi, el i-a spus că a fost concediat de la locul de muncă cu o zi înainte, din cauza unor nereguli financiare și că nu știe cum își vor putea plăti ipoteca și i-a spus soției sale cu care este căsătorit de 14 luni, că se va sinucide imediat după ce o va ucide pe ea.

Shaun May, din Tunbridge Wells, Kent, a recunoscut că și-a rănit intenționat soția, dar este judecat pentru tentativă de omor, după ce procurorii l-au acuzat că ar fi vrut să o omoare.

Procurorul Robin Griffiths a spus că a fost doar „norocul chior” că doamna May nu a fost ucisă.

Procurorul a mai spus că cei doi tocmai s-au întors dintr-o vacanță în Coreea și a adăugat: „Cât despre doamna May, a fost o relație bună și nu și-a amintit să mai fi avut vreodată o ceartă. Ceea ce s-a întâmplat în acea dimineață a fost complet neașteptat.”

După ce au cinat împreună, cuplul s-a dus la culcare, dar în primele ore May a coborât scările, spunându-i soției sale că ar fi auzit un zgomot jos.

Procurorul: „S-a întors la culcare, s-au alintat un pic și a existat chiar o activitate sexuală înainte de a-i spune că are un cadou pentru ea și …i-a cerut să închidă ochii. A făcut-o și a ieșit din cameră.”

May i-a cerut soției sale să se întindă pe pat și să-și pună un prosop pe față și, când a auzit cum îi vibrează telefonul mobil, i-a cerut să îl ignore. Când soția a devenit nerăbdătoare, i-a promis că nu o va face să mai aștepte.

Procurorul: „Atunci ea a simțit ceva în umărul stâng, o senzație de strângere. La început a crezut că este un cățel care se agață de pielea ei, dar apoi și-a dat seama că era ceva rece și a simțit cum i se strânge spatele.”

Acuzatorul a susținut că May i-a înfipt cuțitul de bucătărie în gât, lipsind puțin să atingă arterele vitale, înainte de a-și îndrepta cuțitul către stomac, spunând că se va sinucide, fapt care nu s-a mai întâmplat…

Procurorul a spus că a găsit cuțitul plin de sânge în chiuvetă, cu mânerul rupt.

Victima a spus personalului spitalului că a căzut pe cuțit, dar acesta a sunat la poliție. După ce a fost arestat, May a spus unui ofițer de poliție: „A fost o zi agitată”.

S-a mai spus spus că rănile nu au fost mortale doar „din noroc” și că May a avut intenția clară să-și omoare soția. Procesul se află în plină desfășurare. Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.