Spaimă și focuri de armă la Magliana, periferia Romei

La ora 08.30 în această dimineață, la câțiva metri de o grădiniță, copiii abia intraseră în sălile de clasă. Pentru a avea partea cea mai rea, a fost un om de 35 de ani care își însoțise fiul la grădinița Mais e Girasole din Via Castiglion Fibocchi.

Omul a fost atins, în timp ce era în mașină, de trei proiectile trase de doi bărbați care erau pe un scuter. Martorii la ambuscadă prezenți au fost unii profesori și câțiva părinți aflați lângă clădirea școlii. Cei doi de pe scuter au fugit imediat.

Victima, un dependent de droguri condamnat în trecut, este acum în stare foarte gravă la spital. Semnalul de alarmă l-au dat părinții prezenți la momentul execuției. Gestul amintește ambuscadele „ndranghetei din Calabria și ale mafiei din Sicilia.

Ofițerii responsabili de anchetă au trecut la stabilirea dinamicii evenimentului și au intervenit la fața locului. Conform unei prime reconstrucții, omul intra în mașină pe jos când cei doi, la bordul unui scuter s-au apropiat și au tras cu arma.

Unul, pasagerul, a țintit și a tras în cap. În prezent, cercetarea este în curs de desfășurare. A fost deja făcută o arestare, suspectul pare să corespundă descrierii oferite de martori. Omul va fi interogat în următoarele ore. Sursa: lastampa.it

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.