Sprâncenele spun totul despre ochii tăi

Ochii spun totul despre suflet, despre tine, dar, pentru ca strălucirea lor să fie accentuată e bine să avem sprâncene îngrijite şi frumoase. Naturale şi puternice, sprâncenele sunt cele care definesc caracterul unei femei. Formă şi grosimea acestora este esenţială. Sprânceană este armă frumuseţii feminine. De aceea, sprâncenelor trebuie să le acordăm maximă atenţie.

Cum să alegi o cale de a pune în valoare faţă ta prin formă sprâncenelor, fie ea rotundă, fie alungită? Ai sprâncenele lungi? Stufoase? Scurte sau subţiri? Nu te îngrijora! Iată ce modele propun celebrităţile pentru cele mai frumoase şi tentante forme de sprâncene!

Un prim model ar fi sprânceană rotundă, care este punctul focal al întregii fizionomii. Este potrivit pentru o faţă cu bărbie ascuţită şi structura osoasă pronunţată. Se poate da o arcuire rotundă într-un trend ascendent, pentru un chip în formă de inima. Sprâncenele rotunjite armonizează şi echilibrează acest gen de formă.

Sprânceana ascuţită este un model preferabil pentru o faţă în formă de diamant sau rotundă. Creează iluzia de subţiere a acestei forme a chipului. Ochilor descendenţi le deschide formă, adăugându-le un efect de prospeţime. Au rolul de întinerire a întregului aspect, avantajându-le, în special, pe femeile peste 40 de ani. De asemenea, linia maxilarului este mult mai bine definită. Totodată, ochii vor părea mai mari, mai vioi, iar nasul ceva mai micuţ.

Modelul sprânceană arcuită este potrivit pentru o faţă rotundă sau pentru o formă pătrată a feţei. Nuanţează expresivitatea acesteia şi totodată îndulceşte trăsăturile acestor forme. Este cea mai feminină variantă dintre toate formele de sprâncene, generând un aspect mai delicat. Odată ce forma sprâncenelor este arcuită, se dă un aspect ascendent întregul chip şi va părea mai alungit şi mai bine conturat.

Foarte potrivit pentru o faţă alungită este modelul de sprânceană plată, care redă naturaleţea feminină. Unei feţe lungi îi oferă senzaţia ovalităţii. Creează o iluzie optică ce are că efect scurtarea dimensiunilor unei feţe alungite, ceea ce nu poate fi decât benefic pentru o persoană cu o asemenea fizionomie. Trăsăturile puternice sunt îndulcite.

Doamnele cu faţă pătrată au posibilitatea de a da o formă de „S” sprâncenelor. Acest model este potrivit pentru ele, oferind un look profesionist special. Se accentuează punctul de pornire al sprâncenelor pentru a crea un efect de apropiere a ochilor. Le avantajează foarte mult pe femeile care au ochii mai depărtaţi şi care doresc să ascundă acest aspect. Sprâncenele cu această formă pun în valoare faţa pătrată prin curbură şi grosimea lor, într-o manieră simplă, discretă, rezolvând toate problemele de stil şi frumuseţe.

Articolul precedentActriţa Ileana Popovici premiată la Iaşi
Articolul următorRyanair anunță o nouă campanie de recrutare în țara noastră