Starul de televiziune pentru copii, Mya-Lecia Naylor, a murit la vârsta de 16 ani, după ce s-a spânzurat

Actrița CBBC a fost dusă la spital după ce a fost găsită de mama ei, Zena Beggs, în vârstă de 46 de ani, într-o dispensă din casa sa din South Norwod, în sudul Londrei, a fost declarată moartă la scurt timp după.

Domnișoara Naylor, care a murit pe 7 aprilie, ar fi trebuit să-și țină examenele în vara abia trecută, dar părinții ei au primit recent un apel de la școală, spunând că notele ei erau sub așteptări.

Fusese pedepsită, i s-a interzis să participe la o petrecere și își petrecuse noaptea înainte de moarte vizionând un film cu familia ei care includea și o scenă de sinucidere.

Miss Naylor a apărut alături de Emily Atack, Fleur East și Tess Daly în programul de televiziune pentru copii Almost never.

Modelul aspirant a jucat de asemenea Fran în Millie Inbetween la CBBC, o dramă despre o fată care vine în dezacord cu divorțul părinților ei.

În 2012 a apărut în filmul Cloud Atlas în rolul lui Nero și în sitcom-ul Absolutely Fabulous al lui Jennifer Saunders în 2004, în rolul nepoatei Edinei, Jane.

Dar serviciile de urgență au fost chemate la locuința sa, pe 7 aprilie, în jurul orei 10, pentru o fată în stop cardiac.

Tatăl: „La ora 7.30 m-am ridicat să alerg. Mya a ieșit din baie și am observat că nu este ok. Nu era deloc adolescenta aia plină de viață.”

Doar două ore mai târziu, mama lui Mya-Lecia a descoperit că s-a spânzurat.

Tatăl a adăugat: ”Probabil că încercat să pună punct. Sincer cred, poate pentru că a fost însingurată, dar cred că nu a vrut să spună despre asta. Dacă te uiți pe rețelele sale de socializare, ai putea vedea că ea a planificat multe pentru viitor. Era dornică să se întoarcă la actorie. Pe lângă grija școlii, era un copil fericit. Avea tot ce-și dorea.”

„Nu cred că examenele au justificat această reacție. I-am spus că examenele sunt importante, dar nimic nu este la fel de important ca tine. Nu te stresa prea mult. Nu se merită. Cred că a fost un stimul al momentului prost.”

PC Tom Norry a spus: „Ni s-a spus că o fată de 16 ani a fost găsită spânzurată la adresa South Norwood. Am ajuns și am vorbit cu mama care era clar extrem de îndurerată.

Un raport de toxicologie nu a dezvăluit nicio dovadă de droguri sau alcool în corpul său, iar cercetările efectuate pe telefoanele, laptopurile și conturile sale de socializare nu au prezentat nimic suspect.

Medicul ei de familie a confirmat, de asemenea, că Mya-Lecia nu avea boli semnificative și a fost considerată în stare de sănătate excelentă.

Watkin a ajuns la concluzia că adolescenta „nu intenționa să-și pună capăt vieții” și a ajuns la concluzia că moartea sa s-a datorat unei inadvertențe.

El a spus: „Aceasta este o formă de moarte accidentală. Moartea prin nefericire indică faptul că, deși defunctul a îndeplinit în mod deliberat faptele, nu a intenționat să-și provoace moartea.”

„Concluzia mea este că Mya-Lecia Naylor a murit la Spitalul Universitar Croydon din cauza presiunii fatale a gâtului.”

„După toate probabilitățile, constat că a murit din cauza unei aventuri greșite. Mulțumim dlui Naylor pentru participare și furnizare de dovezi. Sper că este liniștitor faptul că participarea sa a fost de neprețuit pentru a ajunge la această concluzie. Aș dori să-mi extind condoleanțele la familie, la prietenii săi și la serviciul legistului.”

În urma știrilor, Matt Leys, scenarist în Millie Inbweet, a tweetat: „În această dimineață am fost într-adevăr șocat de știrile despre Mya-Lecia. Toate gândurile mele sunt cu familia lui.”

Miss Naylor a fost aleasă pentru a juca în The Witcher, o adaptare televizată a unei populare serii de jocuri video pentru Netflix cu Henry Cavill.

Cu câteva săptămâni înainte de moartea sa, vedeta CBBC a discutat și spera să se concentreze pe canalul său de YouTube odată ce examenele sale ar fi fost depășite.

Tatăl fetei, Martin Naylor, a declarat vecinului Nana Boateng, în vârstă de 48 de ani, „ne-am pierdut copilul”.

La vremea respectivă, domnul Boateng a declarat pentru MailOnline: „Mi-a spus că Mya s-a prăpădit. El era să se prăpădească atunci când a adăugat: „Ne-am pierdut copilul.”

Îmi pare atât de rău pentru ei. Era o fată atât de tânără, fericită și frumoasă, cu tot ce trebuie ca să trăiască. Soția mea este atât de afectată încât nu poate înceta să vorbească despre asta.”

În momentul morții sale, directorul BBC Web, Alice Webb, a declarat că echipa este „șocată și teribil de tristă”.

El a adăugat: „A fost atât de populară în rândul publicului nostru. O actriță, dansatoare și cântăreață foarte talentată. Un adevărat model pentru tinerii ei fani.”

O declarație pe site-ul CBBC spunea: „Mya-Lecia a fost o parte foarte îndrăgită a familiei de copii din BBC și o actriță, cântăreață și dansatoare talentată. Ne va lipsi enorm și suntem siguri că veți dori să vă alăturați nouă pentru a trimite toată dragostea noastră familiei și prietenilor săi.”

Un purtător de cuvânt al agenților săi, A&J Management, a declarat: „Mya-Lecia avea un talent enorm și o mare parte din A&J, va lipsi foarte mult”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.