Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva vor deveni părinți

E oficial! Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva vor deveni părinți! Artistul a anunțat aseară, la cel de-al treilea concert susținut la Sala Palatului, că Dumnezeu l-a bincuvântat cu încă un copil și că va fi tată pentru a treia oară. Lavinia Pîrva este însărcinată, dar a ținut secret, până acum!

Veste mare în showbiz-ul autohton! Lavinia Pîrva este însărcinată, ea și Ștefan Bănică Jr. Urmând să devină părinți anul viitor.

Artistul este cel care a făcut public anunțul și a decis să spună totul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost:

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară!”.