Strigător le Cer: Palermo – prostituau fiica lor de 9 ani

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fetița a fost forțată de părinții ei să facă sex cu doi prieteni de familie pentru câțiva euro. Se pare că mama a gestionat ”întâlnirile” pedofililor cu fetița.

Prostituau fiica lor de nouă ani. S-a întâmplat într-un sat aproape de Palermo. Ambii părinți ai victimei au fost arestați în baza acuzațiilor de violență sexuală și exploatare a prostituției infantile. În plus față de cuplu și cei doi bărbați au ajuns în cătușe. Pentru cei patru, judecătorul de instrucție a dispus arestul la domiciliu.

Faptele datează din vara anului 2017:  polițiștii au observat o mașină staționând ascunsă, pe un drum rural: la bord era un bărbat în vârstă, în compania unei fetițe de 10 ani. Au fost inițiate imediat cercetările, după care, poliția a descoperit dovezi asupra modului în care, în mai multe rânduri, cei doi oameni – unul de 61 de ani, muncitor agricol și un pensionar în vârstă de 78 ani – au avut acte sexuale contra cost cu copilul.

Organizarea și gestionarea gravelor fapte ar fi mama copilului, ”vânzând” fetița în schimbul unor sume cuprinse între 5 și 25 de euro. În unele cazuri, a participat și ea la relații sexuale în prezența copilului. Tatăl a fost arestat la domiciliu, fiind conștient de abuzuri, nu a intervenit niciodată și nici nu a avertizat poliția.

Povestea copilului – Dramatică povestea copilului, care trăiește într-un context de degradare puternică, ținând seama de experiențele teribile pe care a fost obligată să le trăiască. „Locuiesc cu mama și cu tata, a spus ea. Tata s-a pus de acord ca un prieten de familie care ne aștepta în mașină, mai întâi l-a ajutat pe tata, apoi s-a lungit în mașină, eu atunci eram în mașină cu el, apoi în timp ce tata mă aștepta afară, omul acela  îmi dăduse jos pantalonii și chiloțeii mei …nu a fost prima dată. S-a întâmplat de mai multe ori și de fiecare dată mi-a oferit bani. De multe ori s-a întâmplat și cu mama„. Mărturisirea fetiței a fost făcută poliției, iar judecătorul de instrucție consideră că este pe deplin credibilă.

Nu am vrut să fac cu el, – continuă micuța – dar el a insistat:. Atunci când pleca ne dădea niște bani, mi-i dădea mie pentru că spunea că mă iubește. Îmi dădea cinci euro dacă îi dădeam un sarut, 25 euro în cazul în care …făceam ceva mai mult, acest lucru s-a întâmplat înainte să împlinesc zece ani „. ”Apoi, adăugă fetița,  tata știa despre toate astea și ne zicea, mie și lui mama, că …am fost grozave”. Sinteză si adaptare tgcom24

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

Comments are closed.