Strigător le Cer: Palermo – prostituau fiica lor de 9 ani

Fetița a fost forțată de părinții ei să facă sex cu doi prieteni de familie pentru câțiva euro. Se pare că mama a gestionat ”întâlnirile” pedofililor cu fetița.

Prostituau fiica lor de nouă ani. S-a întâmplat într-un sat aproape de Palermo. Ambii părinți ai victimei au fost arestați în baza acuzațiilor de violență sexuală și exploatare a prostituției infantile. În plus față de cuplu și cei doi bărbați au ajuns în cătușe. Pentru cei patru, judecătorul de instrucție a dispus arestul la domiciliu.

Faptele datează din vara anului 2017:  polițiștii au observat o mașină staționând ascunsă, pe un drum rural: la bord era un bărbat în vârstă, în compania unei fetițe de 10 ani. Au fost inițiate imediat cercetările, după care, poliția a descoperit dovezi asupra modului în care, în mai multe rânduri, cei doi oameni – unul de 61 de ani, muncitor agricol și un pensionar în vârstă de 78 ani – au avut acte sexuale contra cost cu copilul.

Organizarea și gestionarea gravelor fapte ar fi mama copilului, ”vânzând” fetița în schimbul unor sume cuprinse între 5 și 25 de euro. În unele cazuri, a participat și ea la relații sexuale în prezența copilului. Tatăl a fost arestat la domiciliu, fiind conștient de abuzuri, nu a intervenit niciodată și nici nu a avertizat poliția.

Povestea copilului – Dramatică povestea copilului, care trăiește într-un context de degradare puternică, ținând seama de experiențele teribile pe care a fost obligată să le trăiască. „Locuiesc cu mama și cu tata, a spus ea. Tata s-a pus de acord ca un prieten de familie care ne aștepta în mașină, mai întâi l-a ajutat pe tata, apoi s-a lungit în mașină, eu atunci eram în mașină cu el, apoi în timp ce tata mă aștepta afară, omul acela  îmi dăduse jos pantalonii și chiloțeii mei …nu a fost prima dată. S-a întâmplat de mai multe ori și de fiecare dată mi-a oferit bani. De multe ori s-a întâmplat și cu mama„. Mărturisirea fetiței a fost făcută poliției, iar judecătorul de instrucție consideră că este pe deplin credibilă.

Nu am vrut să fac cu el, – continuă micuța – dar el a insistat:. Atunci când pleca ne dădea niște bani, mi-i dădea mie pentru că spunea că mă iubește. Îmi dădea cinci euro dacă îi dădeam un sarut, 25 euro în cazul în care …făceam ceva mai mult, acest lucru s-a întâmplat înainte să împlinesc zece ani „. ”Apoi, adăugă fetița,  tata știa despre toate astea și ne zicea, mie și lui mama, că …am fost grozave”. Sinteză si adaptare tgcom24

1 COMENTARIU

Comments are closed.