Sub tema „În jurul lumii în 80 de torturi”, zeci de deserturi fac furori la o expoziție din Londra

La prima vedere, par niște sculpturi, dar la o examinare mai amănunțită descoperi cremă și pandișpan. O expoziție din Londra a strâns cele mai impresionante prăjituri de pe întreg mapamondul. Capodoperele comestibile combină cofetăria cu arta plastică.

Pe mesele din sala de expoziție se află zeci de torturi, care mai de care mai spectaculoase. Prăjiturile înfățișează personaje, animale sau obiecte. Unele dintre ele sfidează chiar și legile fizicii. Tema de anul acesta a expoziției, În jurul lumii în 80 de torturi.

Numele este inspirat după o carte de succes scrisă de Jules Verne. Creațiile gastronomice păstrează un pic din cultura țării de proveniență.

În centrul expoziției se înalță un tort impozant de aproape 2 metri. Vizitatorii au ocazia să ia o felie din renumitul monument londonez, turnul cu ceas Big Ben. Cu fiecare îmbucătură, frumusețea edificiului pălește iar zidurile dulci se năruie.

La finalul evenimentului, cel mai frumos și gustos tort va fi premiat. Cofetarii care vor să câștige competiția trebuie să-și dea frâu liber imaginației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.