Supărați că nu mai pot face sex își ucid copilul cu vârsta de abia două luni

Supărați că nu mai pot face sex din pricina micuțului au decis să-l ucidă.. Luke Morgan, de 26 de ani și Emma Cole, de 22 de ani, sunt acuzați că l-au sufocat pe micuțul lor de numai două luni de viață, Tyler Morgan, după ce l-au bătut cu bestialitate, rupându-i trei coaste.

Copilul de doar 2 luni a fost ucis în aprilie 2014, și abia acum s-a pronunțat sentința. Bărbatul a spus că el a fost cel deranjat de absența relațiilor intime cu soția sa, de multe ori, datorită faptului că micuțul rămânea treaz până târziu.

Cei doi, originari din Staffordshire, au negat acuzațiile de crimă, vorbind despre o simplă furie și nu premeditare. Raportul medicilor după anchetă, pe corpul victimei au fost găsite mai multe semne de violență: hematoame, mușcături, oase rupte.

În ziua crimei, a chemat ambulanța aceeași pereche, dar sosirea ei s-a dovedit inutilă. Cei doi, potrivit mărturiilor  vecinilor, ar fi avut o ceartă puternică înainte de a ucide copilul. Pe trupul nou-născutului medicii au constatat semne de încercare de resuscitare, pretins că ar fi fost făcute de către părinți.

Femeia a declarat că a fost trezită din somn de soțul ei pentru că micuțul nu a fost mutat în pătuțul lui, dormea între ei, și doar accidental l-ar fi vătămat, așa că au chemat salvarea. Acum vor plăti cu ani grei fapta lor. (adaptare ilmessaggero.it)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here