Superstarul care spală vasele într-unul din restaurantele sale JBJ Soul Kitchen care hrănește persoanele fără adăpost

Superstarul care spală vasele într-unul din restaurantele sale JBJ Soul Kitchen care hrănește persoanele fără adăpost

Jon Bon Jovi a fost văzut la spălat vase într-unul din restaurantele sale Soul Kitchen din Red Bank, New Jersey.

spala vasele
pentru nevoiasi

Restaurantele Bon Jovi Soul Kitchen sunt o inițiativă a Fundației Jon Bon Jovi Soul pentru a servi mese celor care nu își permit să mănânce. Potrivit sunnyskyz.com.

Prețurile nu sunt listate în meniu, deoarece donațiile sunt gratuite.

Cei care nu își permit să plătească pentru o masă pot face voluntariat: o oră de lucru gătind, spălând vasele sau punând grădina în ordine.

Într-o fotografie recent postată de Garry Conley pe Facebook, Jon Bon Jovi poate fi văzut spălând vasele în restaurantul său.

Conley a scris: „Am o mărturisire de făcut. Nu l-aș ști pe Jon Bon Jovi dacă ar intra în această clădire. Nu pot numi o singură melodie pe care am înregistrat-o vreodată. Nu este că nu-mi place de el sau de muzica lui, nu am fost niciodată expus la ea.

Acest superstar spală vasele într-unul din restaurantele sale, JBJ Soul Kitchen, care hrănește persoanele fără adăpost, și acum încă mai gătesc, încă pregătesc mâncare pentru cei nevoiași în aceste perioade incerte.

Și în loc să dispară să aștepte să treacă pandemia undeva într-un penthouse de lux, Jon Bon Jovi arată ca o mașină de spălat vase. Asta înseamnă să fii o stea rock „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.