Tânăr găsit mort la marginea orașului Pescara

Un om de 29 de ani de Spoltore (Pescara), Alessandro Neri, a fost găsit mort după-amiază la marginea orașului Pescara: este vorba de o crimă. Bărbatul a fost lovit de un foc de armă în piept. A fost găsit corpul în niște tufișuri lângă un curs de apă, ceea ce ar exclude ipoteza sinuciderii. Omul dispăruse luni după-amiază.

Medicii vor efectua autopsia mâine. Anchetatorii se așteaptă să cunoască distanța de la care a fost tras focul de armă, singura lovitură, direcționat către pieptul băiatului. Un element care ar clarifica mai întâi locul crimei, probabil într-o mașină sau un loc încă neidentificat. La autopsie va participa și un funcționar al poliției RIS din Roma, expert în balistică.

Tânărul ar fi fost văzut cu cineva, dar nu se știe încă dacă era chiar cu …ucigașul. Printre piste, care urmează să fie analizate, nu se exclude crima de impuls, neplanificată, nefiind vorba de „reglări de conturi“. Corpul a fost găsit într-un loc ușor accesibil, avea chiar și telefonul mobil, acest lucru a permis descoperirea mai rapidă a corpului, indiciu, probabil, conducând spre ipoteza unei infracțiuni „cazuale“, urmată de ascunderea corpului ca decizie improvizată.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.