Tânără de 19 ani și-a împușcat nepotul în vârstă de 10 ani, în timp ce îi era baby-sitter, – arma cu care se juca s-a descărcat accidental

O femeie texană și-a împușcat nepotul în vârstă de 10 ani, în timp ce îi era baby-sitter, când arma cu care se juca s-a descărcat accidental, spun surse din Poliție.

Caitlyn Smith, în vârstă de 19 ani, a fost dusă miercuri în închisoarea din Harris și acuzată de o infracțiune legată de vătămarea unui copil căruia a provocat răni corporale grave.

Ofițerii biroului șerifului din Harris au fost trimiși la reședința familiei în jurul orei 16:00, în urma rapoartelor privitoare la un copil care ar fi fost ucis, a raportat KHOU. Odată ajunși la fața locului, ofițerii au descoperit că Smith a descărcat accidental arma, lovindu-l pe nepotul său dar nu ucigându-l.

Potrivit lui New York Post, Smith a făcut câteva selfie-uri cu arma înainte de a-l împușca.

Băiatul a fost dus la spital local unde a fost operat. Organele vitale nu au fost afectate și se așteaptă să supraviețuiască. Șeriful Ed Gonzalez a declarat într-un tweet că băiatul era în stare gravă, dar este de așteptat să se recupereze pe deplin.

Smith a rămas în închisoarea din Harris, iese dacă plătește cauțiunea de 20.000 de dolari.  Dacă este condamnată, ar putea face închisoare până la 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.