Tânără ofițer de penitenciar arestată pentru că avea o relație intimă în pușcărie cu un deținut „periculos”

Femeia ofițer de penitenciar în vârstă de 27 de ani este închisă timp de 12 luni din cauza unei aventuri cu un condamnat pentru tâlhărie armată, relație în timpul căruia a făcut schimb de videoclipuri obscene, a făcut sex live și a făcut poze în timp ce se sărută în celula sa din închisoare…

O femeie ofițer de închisoare în vârstă de 27 de ani, care se sărută cu tâlharul ei iubit și periculos, face schimb de videoclipuri obscene și întrețin relații sexuale.

Ayshea Gunn, de 27 de ani, a trimis și a primit peste 1.200 de apeluri telefonice și video explicite, cu deținutul Khuram Razaq, de 29 de ani, în mai puțin de cinci luni.
Cuplul a difuzat acte sexuale în direct și ea i-a adus în secret lenjerie în celulă. A fost condamnată la douăsprezece luni de închisoare pentru vinovăția de acte sexuale într-o funcție publică.


Femeia a fost întemnițată după ce a avut o relație pasională cu un deținut periculos, trimițându-i videoclipuri explicite și făcând fotografii cu ei în timp ce se sărută în celula lui.

Ayshea Gunn a schimbat peste 1.200 de apeluri telefonice, inclusiv apeluri video explicite, cu Khuram Razaq, în mai puțin de cinci luni, în timp ce lucra în închisoarea Berwyn din Wrexham.

Fotografiile făcute cu telefonul absolventei de psihologie și criminalistică o arată îmbrățișând și sărutându-l pe tâlharul condamnat, care execută o pedeapsă de 12 ani, faptele obscene s-au petrecut în celula lui.

Simon Mills a declarat în cadrul procesului că femeia a trimis datele sale bancare unui asociat al iubitului său captiv și, ulterior, a fost pus în contul său 1.500 de lire sterline.

Ayshea Gunn,  din Pant Glas, Wrexham, a recunoscut anterior o conduită necorespunzătoare în funcția publică între iulie și noiembrie anul trecut și a fost condamnată astăzi la 12 luni de închisoare cu executare.

Mills a declarat instanței că Gunn a fost ofițer de probă la noua închisoare de categoria C din Wrexham, care la acea vreme avea 1.200 de deținuți și 500 de angajați.

Ea și Razaq au schimbat 1.213 apeluri între sfârșitul lunii august 2018 și noiembrie.

Berwyn este o închisoare nou construită, unde fiecare celulă pentru două persoane – numită cameră – are un laptop, telefon, duș și toaletă.

Dar cuplul a folosit și telefoanele mobile pentru a schimba videoclipuri sexuale explicite și a transmite videoclipuri cu ei înșiși.

Razaq îi spusese lui Gunn: „Abia aștept săptămâna viitoare. Te voi arunca pe patul meu.”

De asemenea, ofițerul a cumpărat haine pentru Razaq și a făcut un pariu pentru el.

După ce s-a prezentat în fața magistraților, ea și-a publicat fotografiile pentru presă pe contul său de Instagram aparent „sporind” grav situația.

Peter Hunter, apărând-o, a spus: „Știe că ceea ce a făcut a fost greșit”.

Gunn a avut o relație de patru ani când a intrat în serviciul închisorii. Iubitul ei s-a alăturat și el în serviciu, dar el a înșelat-o cu un alt tutore, iar Gunn a devenit deprimată.

”Gunn nu a făcut niciun câștig financiar”, a afirmat avocatul. „În urmă cu aproximativ 17 luni, ea a fost într-o perioadă în care se afla în partea de jos, sufletește vorbind, a vieții sale. Cineva și-a arătat afecțiunea și a acceptat-o ​​prostește. Îi pare rău și rușinat.”

Hunter a spus că mesajele de chat de grup nu au fost făcute publice de ea. „Se teme de ce se va întâmpla în arest”, a adăugat el.

Judecătorul Nicolas Parry a spus lui Gunn: „Acest caz este despre încălcarea încrederii și tu ai fost persoana de încredere.” Judecătorul a mai spus: „Pe o perioadă de câteva luni, infatuat, ai dat dovadă de egoism pe o scară uluitoare”. … „Accept că aceasta este o tragedie personală pentru tine, ai acționat complet fără caracter. Accept că ai acționat într-o perioadă dificilă din viața ta. Nu am nicio îndoială că te-au împins să dorești și să cauți tovărășie, emoții și confort”, a spus judecătorul Parry.

Razaq, tratat separat, trebuie să ”servească” închisoare timp de opt luni consecutive, după ce s-a declarat vinovat că deținea un smartwatch Garmin și un telefon mobil în închisoare.

Mills a spus că a avut o relație „serios nepotrivită” cu Gunn care a contribuit la căderea sa.

În 2008, Razaq a fost închis pentru zece ani de tribunalul din Birmingham pentru tâlhărie armată, iar în 2015 a primit doisprezece ani pentru conspirația la jaf.

Judecătorul Parry i-a spus inculpatului: „Ești clar un bărbat periculos. Înainte de vârsta de 30 de ani ai primit două condamnări cu două cifre”

Mills a declarat că Gunn a trimis capturi de ecran cu chat-uri WhatsApp despre deținuți lui Razaq, inclusiv discuții despre tactici de căutare, spunând instanței: „A fost un act de trădare”.

A început să lucreze acolo cu puțin timp înainte de deschiderea închisorii în februarie 2017 și a primit, de asemenea, instruire cu privire la conștientizarea securității și prevenirea corupției.

A existat o pregătire de „condiționare” pentru a-i face pe ofițeri conștienți de riscul ca prizonierii să încerce să-i complimenteze și să-i exploateze ulterior, precum și afișe de avertizare.

Dar Mills a spus că ei, cuplul, „nu erau suficient de conștienți” în legătură cu relația lor nepotrivită – colegii lui Gunn au remarcat timpul petrecut cu Razaq, inclusiv perioade lungi, în interiorul celulei sale.

După numeroase rapoarte, a fost inițiată o anchetă internă și a fost examinat telefonul mobil. Potrivit dailymail.co.uk/news/

Razaq a adăugat un „Keeley Mason” la lista sa de contacte și a făcut apeluri regulate din septembrie 2018. Apelurile au fost interceptate și vocea lui Gunn a fost recunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.