Tată și fiu uciși de vecinul lor din motive de …zgomot

Tragedia,  pe culmile unui litigiu din cauza zgomotului făcut pentru renovări în casă. Autorul crimei, un om de 53 ani, a fost găsit de autorități în posesia armei folosite.

Doi bărbați, tată și fiu, au fost uciși cu focuri de armă într-o casă în apropierea Sesto Fiorentino, Florența, în urma unei certe banale între vecini.

Autorul, de 53 de ani, Fabrizio Barna, a fost imediat arestat de poliție, care l-a găsit în posesia armei folosite pentru ucidere, un pistol deținut legal.

Din descoperirile făcute în urma investigațiilor, între cele două familii au fost de mai multe ori certuri, din cauza zgomotul lucrărilor de renovare din casa victimelor, apoi, situația a scăpat de sub control, sfârșind cu o dublă crimă.

Pentru a găsi corpurile a fost o vecină care a auzit focurile de armă, ea a mers să  vadă ce se întâmplase și a găsit pe tatăl (66 de ani) și fiul (în vârstă de 31 de ani) morți.

Femeii i s-a făcut rău văzând scena, la scurt timp după, și soției victimei: cele două femei au reușit însă să dea alarma, apoi, au fost transportate la spital.