Tatăl își aruncă fiica de șase ani de la balcon, înjunghie pe celălalt fiu: arestat

Fata de șase ani este în stare critică, în timp ce a băiatului de 14 ani nu este gravă: bărbatul a riscat să fie linșat de oamenii locului.

După o ceartă la telefon cu fosta lui soție, fiul în vârstă de 14 ani a fost înjunghiat la gât și la scurt timp după, a aruncat de la al treilea etaj de pe balcon, fiica de doar 6 ani, care este acum în stare foarte gravă.

S-a întâmplat în Taranto, într-o clădire din cartierul Paul VI. Omul, de 49 de ani, a pierdut recent drepturile părintești. A fost arestat pentru tentativă de omor: poliția au trebuit să-l salveze de la a fi linșat de sute de oameni care au venit la fața locului.

Drama a avut loc în casa mamei sale: după separarea soților, cei doi copii au fost încredințați bunicii.

Fetița este foarte grav, doar rănit ușor fratele său – Fata, a suferit un traumatism cranian, o traumă facială și leziuni toracice foarte grave, a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Băiatul, lovit cu un cuțit de bucătărie cu o lamă de 15 cm, se va vindeca în două săptămâni.

Reconstrucția faptelor – Potrivit unor mărturii, tatăl nu a putut accepta separarea și pierderea autorității părintești. La momentul agresiunii în casă au fost de față mama omului, fratele său și un nepot. Versiunea acestuia din urmă este examinată de anchetatori care au ascultat întâi mama celor doi minori, apoi alte rude și vecini.

Conform constatărilor, tatăl violent duminică dimineața, a venit în casa mamei sale și, după o ceartă la telefon cu fosta sa soție, a început  să-și verse mânia împotriva celor doi fii.

Omul a înjunghiat fiul cel mare, dar rana s-a dovedit din fericire superficială și băiatul a reușit să părăsească locuința și să meargă cu unchiul său la spital.

Tatăl, după câteva minute, a luat fetița de șase ani care se afla pe canapea și a aruncat-o de pe balcon, în ciuda încercărilor celorlalți din familie de a-l bloca.

După acel moment chiar și celelalte rude au fugit, lăsând în casă doar omul care s-a baricadat. Când au sosit carabinierii, au trebuit să spargă ușa și să utilizeze spray-ul paralizant pentru a putea imobiliza bărbatul și-l aresteze. Adaptare potrivit tgcom24