Tatăl își aruncă fiica de un an de pe acoperișul casei

Când foarte mulți părinți își dau viața pentru copilul lor, iată și un caz opus, folosește copilul de doar un an pentru a ”convinge” într-un protest.

Africa de Sud, tatăl își aruncă fiica de un an de pe acoperiș în semn de protest împotriva demolării bărăcii abuzive. Încurajat de mulțimea care manifesta împreună cu el, a lăsat copilul să cadă în gol. Copilul salvat miraculos de poliție.

Un bărbat din Africa de Sud în vârstă de 38 de ani este acuzat de tentativă de omor după ce a aruncat fiica sa de un an de pe acoperișul uneia dintre bărăcile construite ilegal și planificată de către autorități la demolare. S-a întâmplat în orașul Kwadwesi din Porth Elizabeth, pe coasta de est a Africii de Sud. Copilul, salvat de poliție, se află acum în brațele mamei sale, sub supravegherea serviciilor sociale.

Bărbatul, incitat de țipetele mulțimii care protesta cu el împotriva demolării a 90 de  bărăci ilegale, a urcat pe partea de sus a casei, în orașul Kwadwesi în Porth Elizabeth și a început să balanseze micuța în gol. În timp ce o duzină de polițiști s-au repezit în casa abuzivă, unul dintre ei s-a urcat, încercând să-l convingă să îi dea copilul. Bărbatul a aruncat pur și simplu copilul în gol, care, din fericire, a fost prins în zbor și, astfel, salvat de poliție. Omul a fost arestat sub acuzația de tentativă de crimă.