Tatăl și-a ucis fiul de doi ani – „l-am bătut la mânie până când… l-am ucis.”

Un copil de doi ani găsit mort în casă la Milano – Tatăl mărturisește:  „l-am bătut la mânie până când… l-am ucis.”

Alarma a fost lansată de părinți, dar, la sosirea echipajelor de salvare și de poliție, la domiciliu au găsit doar mama, o croată de 23 de ani


Un copil de doi ani a fost găsit fără viață într-un apartament la periferia de vest a orașului Milano. Pe corp semne evidente de violență. Alarma a fost lansată de părinți, dar la sosirea salvării, în casă era doar mama.

Tatăl său, Aljich Rhustic, în vârstă de 25 de ani, a mărturisit că l-a ucis pe băiețel „într-un moment de furie, bătându-l până la moarte” după ce a consumat hașiș.

Omul, acuzat de crimă voluntară agravată, a făcut „un gest incalificabil”, a declarat șeful echipei mobile, Lorenzo Bucossi.

Apelul la 112 a ajuns la 6:02 ieri, miercuri dimineața. Părinții, în lacrimi, au spus că fiul lor are probleme respiratorii, dar la sosirea paramedicilor era deja mort. Copilul a fost găsit cu picioarele legate, vânătăi și o rană la cap. Mama a dat vina imediat pe soțul ei.

Micuța mamă, Silvija Z., are deja cinci copii și este însărcinată cu al șaselea. „Dacă l-aș fi găsit înainte de poliție l-aș fi ucis, nu există nici o îndoială”, a spus Bardo Secic, unchiul suspectului. ”Merită o condamnare pe viață. Familia mea nu a mai vorbit cu el de doi ani, de când m-a atacat fără motiv, lovindu-mă în cap cu o cataramă de centură. Încă mai am cicatricea”, spune el.

Arestarea – Rhustic dispăruse dar a fost apoi reperat într-un apartament în zona Giambellino, nu departe de casa lui. Anchetatorii au localizat telefonul mobil. Acum se află în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here