Tatăl și fiica biologică acuzați de incest, după ce ea a născut un copil

Un bărbat de 42 de ani, S.U.A., Carolina de Nord, a fost acuzat de incest și adulter pentru că avea un copil cu fiica sa biologică, în vârstă de 20 de ani.

Un bărbat din Carolina de Nord și fiica sa biologică au fost arestați sub acuzația de incestul, după ce autoritățile au aflat că au un copil împreună și au trăit ca un cuplu „căsătorit”, potrivit rapoartelor locale.

Steven Pladl, de 42 de ani, și Katie Pladl, de 20 de ani, care locuiau în Knightdale, NC, au fost arestați pe 27 ianuarie, potrivit WNCN-TV. Ambii au fost acuzați de incest, adulter și complicitate la delincvență.

Potrivit postului, Steven și soția sa de atunci, 1998, o aveau pe Katie adoptată în afara statului. Cu câțiva ani în urmă, însă, Katie a folosit, probabil, social media pentru găsi și reajunge la părinții săi biologici și s-a mutat în casa în care locuiau aceștia, împreună cu cei doi copii, lângă Richmond, Va., în august 2016.

În noiembrie 2016, Steven și soția sa s-au separat legal, iar soția sa a spus mai târziu autorităților că soțul ei a dormit în camera lui Katie pe podea, cu o lună înainte de plecarea sa.

Fosta soție a lui Steven a declarat autorităților că nu a știut de faptul că Katie și soțul ei erau implicați într-o relație sexuală până când a citit o pagină din jurnalul copiilor lor în luna mai.

Femeia a spus autorităților că s-a confruntat cu Steven despre relația dintre el și fată. El i-a spus că este tatăl nou-născutului și că cei doi chiar ar fi planificat să se căsătorească.

Femeia, care a rămas anonimă pentru a-și proteja copiii, a luat o ordine de protecție împotriva lui Steven, potrivit postului.

În iulie, Katie a postat o fotografie în contul său pe Instagram, cu hashtag  #just married și  #simplewedding. Potrivit usatoday.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.