Tatăl single, în vârstă de 58 de ani, indignat după ce poliția la interogat ca pedofil pentru că s-a cazat la hotel împreună cu fiica sa de 13 ani

Un tată single este indignat după ce poliția a ”controlat” camera lui de hotel pentru că s-a cazat cu fiica sa adolescentă.

Jon Coupland, de 58 de ani, din Spalding, Lincolnshire, a călătorit la Nottingham pentru motive de serviciu, la începutul acestei săptămâni.

El a intrat la Jury’s Inn împreună cu fiica sa, Jessica, 13 ani, după care i-a cerut să vină cu el pentru a putea profita de magazinele orașului.

Însă, el a fost îngrozit când la câteva minute de la check-in, polițiștii a intrat în camera lor în urma unui denunț despre un oarecare „comportament suspect fața de un copil”.

Jon Coupland a primit în custodie Jessica de la vârsta de trei luni și susține că nu a avut niciodată un astfel de tratament „dezgustător”.

El a spus: „Nu am fost niciodată făcut să mă simt așa niciodată în timpul de când am în custodie pe Jessica. Nimeni nu m-a pus niciodată în discuție sau m-a făcut să mă simt așa. Venisem la Nottingham pentru muncă și Jessica mi-a spus că vrea să vină cu mine, ca să poată face niște cumpărături înainte să se întoarce la școală.”

”Am decis să rezervăm la hotelul  Jury’s Inn pentru că părea o locație bună,  iar atunci când am ajuns acolo am făcut check-in-ul și mi-au cerut actul de identitate. Am fost mereu împreună cu ea, am lipsit doar cât am coborât la ​​mașină să-mi iau permisul de conducere să i-l arătat recepționerului. Totul a fost bine. Am rezolvat cazarea și ne-am dus în camera noastră.”

„Aproximativ o oră mai târziu, cineva a bătut la ușă… și patru polițiști s-au grăbit să intre împreună cu directorul și au început să mă interogheze.”

Coupland susține că Jessica, care este pe jumătate tailandeză, a fost extrem de supărată de incident și a plâns pentru asta.

El a continuat: „Sunt absolut dezgustat de comportamentul hotelului și al poliției. Ne-au făcut să ne simțim foarte neplăcut deși știau că sunt tatăl ei, dar au pus tot felul de întrebări.”

„Nu ar fi făcut-o dacă fiica mea nu ar fi fost pe jumătate tailandeză. – A fost groaznic. Au făcut o scenă de genul acesta și a fost foarte jenant pentru ea și pentru mine. Vreau ca toată lumea să știe acest lucru și cum am fost tratați”.


Calvarul acesta totuși, a retrezit amintiri urâte de pe când Jessica avea doar șase ani și Coupland a fost acuzat în mod fals că …ar fi maltratat-o.

Asistentul social Suzi Smith a afirmat în mod fals că l-a văzut pe tatăl ei atacându-și fiica iar astfel, el a fost încătușat, umilit public și interogat de poliție ore în șir.

Coupland susține că doamna Smith a făcut acuzația după ce el a criticat modul în care ea a gestionat lupta privind custodia fetei, dintre el și mama lui Jessica, Kajchi Jiraekkaphob, o imigrantă ilegal din Thailanda.

La vremea respectivă, el a spus: „Am fost încătușat de trei polițiști și târât afară din casă. A fost umilitor. Vecinii mei au văzut și părinții colegilor de la școala lui Jessica.”

„A fost o poveste complet falsă bazată pe minciuni, dar fiica mea nu s-a lăsat atrasă de minciuni, altfel, și acum aș putea să fiu într-o aripă pedofilă a unei închisori importante, din cauza acestui asistent social mincinos.”

Ulterior i s-a acordat o despăgubire de 86.000 lire sterline, el câștigând procesul.


Revenind în prezent: au decis să părăsească hotelul și au stat la Premier Inn, un loc în care nu au mai avut probleme.

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că poliția a participat la incident în urma unui denunț de „comportament suspect”.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Poliția din Nottinghamshire a fost chemată la Jury’s Inn, Waterfront Plaza, în centrul Nottingham, la 18:45, miercuri, 28 august, în urma unui denunț de …comportament suspect… cu un om care a fost perceput ca fiind suspect în prezența unui copil. Agenții au ajuns rapid la fața locului și au stabilit că fata este în siguranță și sănătoasă și nu au fost comise infracțiuni.”

„Nottinghamshire ia bunăstarea copiilor foarte în serios și va răspunde la orice îngrijorare din partea publicului.”

Un purtător de cuvânt al Jury’s Inn a adăugat: „Având în vedere că problema a fost soluționată de poliție, nu ar fi cazul ca noi să comentăm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.