Tinere destine frânte – Totul a pornit din joacă

de la joc la crima
destine frante

Un bărbat din California, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat sub acuzația de omor. A lovit intenționat cu mașina sa un Toyota Prius care transporta șase adolescenți, dintre care trei au murit.

Ofițerii de patrulă din California spun că Anurag Chandra, în vârstă de 42 de ani, și-a izbit mașina sa într-un Toyota Prius, în care erau șase băieți adolescenți, duminică seara, în Temescal Valley, California. Prius-ul s-a izbit într-un copac, ucigând imediat trei tineri iar ceilalți trei accidentați grav, internați în spital.

Echipele de descarcerare au folosit dispozitive speciale pentru a-i scoate pe cei trei băieți prinși din mașină.

Una dintre victime a murit pe loc, iar celelalte cinci au fost duse urgent la un spital, unde au murit alți doi dintre tineri. Ceilalți trei băieți răniți vor supraviețui.

Băieții care au fost uciși au fost ulterior identificați ca fiind: Daniel Hawkins, Jacob Ivascu și Drake Ruiz.  Adolescenții supraviețuitori au fost identificați ca Joshua Hawkins, Joshua Ivascu și Sergio Campusano.

Oficialii l-au arestat ​​pe Chandra la el acasă, la aproximativ un kilometru de locul accidentului. Un martor l-a văzut pe suspect și a informat Poliția. Chandra este acuzat de crimă.

Totul a pornit din joacă

Duminică, 19 ianuarie, Daniel Hawkins, de 16 ani, din Corona; Jacob Ivascu, 16 ani, din Riverside, și Drake Ruiz, de 16 ani, din Corona; împreună cu alți trei băieți, s-au oprit să facă o glumă, în timp ce mergeau să facă o petrecere pentru ziua de naștere a lui Ivascu.

Potrivit membrilor familiei, ei jucau „Ding Dong Ditch” într-un cartier din Temescal Valley , la sud de Corona.  Au sunat la o ușă și au fugit înainte să li se răspundă la casa pe care credeau că este a unui prieten. În schimb, era casa lui Anurag Chandra, în vârstă de 42 de ani.

Autoritățile spun că Chandra i-a fugărit pe cei șase băieți în sedanul său marca Infiniti. Anchetatorii au declarat că Chandra a izbit inițial Toyota Prius a tinerilor, iar impactul a împins mașina într-un copac. Un băiat a fost declarat mort la fața locului; alți doi au murit într-un spital. Celelalte trei sunt de așteptat să supraviețuiască.

Chandra se confruntă cu trei acuzații de omor și trei tentative de omor. El a mai fost acuzat anterior de o infracțiune de violență asupra consoartei și de vătămarea intenționată a unui copil. Pentru acestea Chandra fusese judecat în libertate pe 21 februarie. Începând de marți, el a fost reținut fără cauțiune în închisoarea din centrul Riverside.

Marți, în jur de 3.000 de oameni s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la Hawkins, Ivascu și Ruiz în cadrul unei ceremonii religioase de două ore și 40 de minute la Crossroads Christian Church, cea mai mare biserică din Corona.

Un cor a cântat rugăciuni. A cântat și o trupă. Iar o echipă de rugby unde Hawkins și Ruiz au jucat, au executat un dans Maori haka. Iar prezentările au evidențiat viața celor trei copii pe un ecran uriaș. Colegii, antrenorii, prietenii și membrii familiei au vorbit despre tot ce și-au amintit despre băieți. Sursa:Peolple.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here