”Trădători din toată România, Uniți-vă”…!!!

Pornind de la o știre: După ce Alde a trădat de mai multe ori în trecut și a fost mereu lunecos și înțesat cu oportuniști de tip balcanic, Tăriceanu fiind un maestru al trădării și un jucător într-ale banilor statului strecurați inteligent armatei sale de ”săgeți”, Ponta, la fel, fiind un mâhnit, mai mâhnit decât Geoană, nu avea cum să le scape ocazia să se unească… sub sigla ”trădători din toată România, uniți-vă”!… UDMR nu stă departe, ci doar ”la pândă”, așteaptă cine are nevoie de coaliție ca să-i condiționeze cu cererile lor absurde prin care distrug picătură cu picătură țara.

Luptele interne din PSD, dorința reformatoare a Vioricăi și efectul Dragnea, care încă mai are locotenenți datori lui, degringolada din USR Plus și avântul liberalilor cu un lider slab și un partid înțesat cu mai mulți comuniști decât are PSD-ul, cu cohorta de candidați la prezidențiale… independenți doar de România și de interesele românilor!… iată un tablou tipic autohton… o țară în putrefacție, o țară unde oamenii valoroși și capabili sunt descurajați și cu lehamite să mai facă vreo ceva pentru țară, sufocați de atâtea marionete și oportuniști, oameni fără nicio valoare caracterială…

Apare …Dilema dilemelor: Să fii pus să alegi între Viorica Dăncilă, mult-discutata pe online, făcută în fel și chip, deseori justificat, din partea unui PSD pe drept cuvânt contestat, fiindcă nu a avut curajul să facă un pic de curățenie în baronismul și lichelismul intern, mustind de corupți, între un incoerent ca Dan Barna sau speculant ca Dacian Cioloș, ambii susținuți de serviciile secrete ale ”lupilor tineri”, plătiți din afară, ori eruditul Paleologu, care nici nu înțeleg ce caută în jocul ăsta (așa am ajuns, să mă mire curajul) și, desigur, actualul Johannis, care nu a făcut nimic bun în mandatul său obținut prin diversiunea serviciilor secrete din slujba vestului, manipulând românii din străinătate, între odrasla lui Gabi Luncă, Onoriu, pe care nu îl cunosc și actorașul Mircea Diaconu, un lunecos precum cei care îl susțin acum… să mai pomenesc și pe Cumpănașu care se ridică pe leșul nevinovatei copile ucise de un scelerat?

Eu, ca român, prefer să uit actele acasă și să nu votez niciunul…

Ba nici așa nu e bine!… Atunci, ce ar fi de făcut? 

Iliescu a fost cel mai dăunător președinte, Constantinescu cel mai slab și manipulabil, Băsescu cel mai nociv și anti-românesc președinte, Johannis cel mai fals și, de asemeni, servil altor țări… Cu toții fără osebire au servit interese străine… Pe cine să punem acum?

Hai cu știrea de la care am plecat:


„Alianța pentru un Om” (care om?). ALDE și Pro România au depus la BEC protocolul alianței electorale pentru susținerea lui Mircea Diaconu la prezidențiale…

Norica Nicolai, președintele Consiliului Național al ALDE, și Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreședintele Pro România, au depus duminică, la BEC, alianța electorală dintre cele două partide pentru susținerea candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din toamnă.

„Ambele partide au trecut peste orgolii, ceea ce nu este ușor în politica românească plină de oameni fără principii dar cu foarte multe orgolii la care își anexează interesele lor personale, de grup sau ale partidelor și le promovează ca fiind soluțiile pentru cetățean, pentru o țară. În realitate, politica s-a îndepărtat de oameni, nu-i mai interesează pe politicieni foarte mult ce se întâmplă cu cetățeanul. Și românii și politicienii pun garduri între sediile de partid. Sunt situații când aceste garduri ascund și crime, așa cum s-a întâmplat și la Caracal”, a declarat Norica Nicolai, copreședinte al Alianței electorale ALDE-Pro România, citată de Mediafax.

În ceea ce privește susținerea lui Mircea Diaconu la prezidențiale, Nicolai a făcut o paralelă cu nominalizarea lui Donald Trump din partea partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA. „Există foarte multă neîncredere în politică și atunci trebuie să vină unii din afara partidelor care să spună că această neîncredere trebuie să capete formele unei încrederi în oameni. V-ați imanginat că partidul Republican, unul dintre cele mai mari din lune, va alege să-l propună pe Trump, un independent? Nu cred că v-ați imaginat. Dacă vrem ca politica să mai aibă o șansă și oamenii politici să mai aibă într-o zi respectul cetățeanului, atunci am ales să facem această alianță care suține un om”, a explicat Nicolai.

Ea a afirmat că electoratul căruia i se adresează candidatura lui Mircea Diaconu nu ține de stânga sau de dreapta. Președintele Consiliului Național al ALDE a mai arătat că partidul său nu a mai fost apreciat în coaliția de guvernare cu PSD și astfel a decis să iasă din alianță.

În ceea ce privește cooptarea de către Pro România a unor parlamentari PSD pentru susținerea unei eventuale moțiuni de cenzură, Sorin Cîmpeanu a declarat: „Orice parlamentar de bun simț și constructiv este binevenit în Pro România”.

Protocolul încheiat între ALDE și Pro România prevede numele colaborării – „Alianța pentru un Om”- și mai multe principii printre care susținerea lui Mircea Diaconu candidat independent la prezidențialele din noiembrie.

Conform protocolului, copreședinții stabilesc împreună echipa centrală de campanie, atribuțiilor membrilor echipei. Aceștia aprobă și bugetul campaniei electorale, împreună cu prezidențiabilul alianței.

Mircea Dobre este desemnat trezorierul alianței, iar bugetul pentru campania electorală se constituie în proporții egale între ALDE și Pro România.

Protocolul încheiat de cele două părți precizează că la nivel județean vor fi stabilite grupuri de sprijin pentru candidatul la prezidențiale.” Stiri.tvr.ro


Spuneți voi, ce ar fi de făcut la aceste prezidențiale? Tare mă tem că monarhia ar fi o soluție dar …nu avem monarhi credibili la ora actuală… nobilii cu sfânta iubire de țară au murit demult…

Votăm fiecare cu cine… ne prostește mai frumos… Oricum, după ce îl alegem, ne arată elegant și ironic disprețul său… cunoașteți senzația, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.