Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta în ziua moțiunii de cenzură. Avertisment pentru români

Astăzi în ședința reunită a celor două Camere, în Parlamentul României, se votează moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR împotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea în Senat, iar pentru ca actualul Guvernul să fie demis sunt necesare 233 de voturi.

Camera Deputaților și Senatul se reunesc, miercuri, pentru a vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD. Aceasta a fost intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democrației românești” și a fost semnat înainte de ședința de de luni de 208 parlamentari.

Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta în ziua moțiunii de cenzură

În urma unei analize PSD-ul împreună cu UDMR și partidul lui Victor Ponta ar avea 255 de voturi, asta însemnând că moțiunea de cenzură ar putea trece astăzi și Guvernul condus de Ludovic Orban, la nici trei lui de la învestire, să pice. Ar fi un record, dacă ne luăm după statistica guvernelor perindate la Palatul Victoria.

În acest context, Victor Ponta a făcut un anunț, ieri, înainte de acest moment decisiv, ce ar putea să marcheze în acest mod o lovitură de proporții pentru Guvernul Orban. Liderul de la ProRomânia a făcut un anunț în acest sens, pe contul său de Facebook.

Fostul premier a lăsat să se înțeleagă că va vota pentru moțiunea de cenzură. Cu acest prilej, acesta a criticat conducerea Guvernului PNL, în cele trei luni de mandat, efectuate până în prezent. Moțiunea de cenzură a fost inițiată după ce liberalii au aprobat proiectul alegerii primarilor pentru două scrutinuri electorale.

articol semnat de Ștefan R Apostol în Plytech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.