Trei IEȘENI care au venituri uriaşe – Salarii și pensii nemeritate, prețul trădării neamului românesc

Trei oameni care nu au făcut mai nimic bun pentru țară, pentru a merita aceste privilegii… Au făcut însă jocurile mafiei politice în dauna țării…

Românii își doresc foarte tare ca toate aceste aberații să înceteze iar magistrații să nu mai primească privilegii disproporționate cu situația economică a României.

A fi magistrat înseamnă să slujești dreptatea… Iată cât de drepți sunt ei, pretind ce ”li se cuvine” … Prețul trădării neamului românesc.


„Ziarul de Iaşi“ a identificat trei persoane care au venituri uriaşe. Doi sunt judecători la Curtea Constituţională, iar cel de-al treilea a fost membru al aceleiaşi Curţi.

Au avut anul trecut venituri lunare de 14.400 euro, 12.400 euro şi respectiv 13.700 euro. Toţi trei au absolvit Facultatea de Drept de la Iaşi şi au fost susţinuţi politic pentru mandatul de judecător la CCR.

Doi ieşeni au înregistrat anul trecut venituri fabuloase de la stat din pensii şi salarii. Ambii sunt acum judecători la Curtea Constituţională, dar trecutul îi leagă pe amândoi de Iaşi. Marian Enache şi-a făcut iniţial o carieră în politică, în timp ce Mona Pivniceru, în magistratură.

Fostul deputat ieşean a încasat anul trecut nu mai puţin 812.982 lei (circa 14.400 euro/lună), iar fosta judecătoare a cumulat venituri de 702.542 lei (circa 12.400 euro/lună).

Lângă cei doi îl puteam plasa fără probleme şi pe rectorul Tudorel Toader, care a avut anul trecut venituri, aşa cum am relatat recent, de 775.248 lei (circa 13.700 euro/lună). CITEȘTE DETALII PE ZIARUL DE IAȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.